TVen Bu Şarkı Benim 10. Hafta

10. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Roman Havaları

Oy: 0 0.0%
  • Karadeniz Şarkıları

• Ankara Havaları

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Göz attım ama pek beğendiğim söylenemez diziyi. :D Türkü diyince bu şarkı mı aklına geldi? :D
Duygusuz .ss

Şimdi diğerleri de ona göre oylayacak. :D Deniz'e güvenme arkandayım der bir bakmışsın gitmiş :D
Nasıl da tanıyor beni :A ama ben o ittifakı Batuhan'a yapmam yakında görüşeceğiz yüz yüze bakacağız adamla :F

Duygusuz .ss

Nasıl da tanıyor beni :A ama ben o ittifakı Batuhan'a yapmam yakında görüşeceğiz yüz yüze bakacağız adamla :F

Valla Deniz ister duygusuz de ne dersen de bu şarkı aklıma gelmez Türkü diyince. :A Gerçi genel olarak konduramadım şarkıları. Bakalım ne tür bir oylama çıkacak benden. :D duyguyu hissebileceklerime iyi puan vereceğim gibi.

Valla Deniz ister duygusuz de ne dersen de bu şarkı aklıma gelmez Türkü diyince. :A Gerçi genel olarak konduramadım şarkıları. Bakalım ne tür bir oylama çıkacak benden. :D duyguyu hissebileceklerime iyi puan vereceğim gibi.
Daha nasıl türkü istiyorsun dedemin zamanından kalma türkü mü sunayım sana .ss

hangi türküler gelir aklına peki ömer :D

Daha nasıl türkü istiyorsun dedemin zamanından kalma türkü mü sunayım sana .ss

:F:F:kiki::kiki:ayy koptum yorumun yesinler be

Evet Oylama başlamıştır!!!!
Video ilk sayfada mevcut ve Rica Bu GECEDEN YOLLAMAYA BAŞLAYIN zaten 6 şarkı :)
@Bully @denizz19 @batuhankaralar @Harunnn60 @Çiğdem- @Ahmad @dosimosi @vadikızı @MasacRE- @Doğu @cookies @gözlemci @yakamoz-Asi @FaJi @ozmoturk @MayısKralı @xemrexxx @berkann @OzaN @turkuazz @soo @tolgab @dreamy @XanTier @EFE UYSAL @mrt-06

haha olmadi senin mesaji kulandik diye 😡
bundan sonra formülü öğrendim kazanmasını istediğim şık hangisiyse onun rakibine oy atacağım böylelikle asıl kazanmasını istediğim sonuç ortaya çıkıyor türkülerin kazanmasına sevindim :)

Hayır yani beni neden böyle tanıtıyorsun insanlara gören de beni işgüzar biri sanacak oysa ki mülayim biriyimdir :A

İçin sinmiş senin be yakında bastonla gezersin .ss :A
İşgüzar demeyelim. Puanlama yaparken farklı düşünebiliyorsun onu anladım :D Ne zaman iyi beklesem hep düşük ya da orta puan verdin. Gerçi hiç yüksek vermedin ama olsun :D

Hayır yani beni neden böyle tanıtıyorsun insanlara gören de beni işgüzar biri sanacak oysa ki mülayim biriyimdir :A

İçin sinmiş senin be yakında bastonla gezersin .ss :A

Ay yok bee @Yakamoz-Asi tahminimce Ömer bastonla gezen bir yaşlı olmaz kendine bakan bir yaşlı olur :D:D