Duygusuz .ssGöz attım ama pek beğendiğim söylenemez diziyi.Türkü diyince bu şarkı mı aklına geldi?
![]()
Nasıl da tanıyor beniŞimdi diğerleri de ona göre oylayacak.Deniz'e güvenme arkandayım der bir bakmışsın gitmiş
![]()
Duygusuz .ssGöz attım ama pek beğendiğim söylenemez diziyi.Türkü diyince bu şarkı mı aklına geldi?
![]()
Nasıl da tanıyor beniŞimdi diğerleri de ona göre oylayacak.Deniz'e güvenme arkandayım der bir bakmışsın gitmiş
![]()
Duygusuz .ss
Nasıl da tanıyor beniama ben o ittifakı Batuhan'a yapmam yakında görüşeceğiz yüz yüze bakacağız adamla
![]()
Daha nasıl türkü istiyorsun dedemin zamanından kalma türkü mü sunayım sana .ssValla Deniz ister duygusuz de ne dersen de bu şarkı aklıma gelmez Türkü diyince.Gerçi genel olarak konduramadım şarkıları. Bakalım ne tür bir oylama çıkacak benden.
duyguyu hissebileceklerime iyi puan vereceğim gibi.
Valla Deniz ister duygusuz de ne dersen de bu şarkı aklıma gelmez Türkü diyince.Gerçi genel olarak konduramadım şarkıları. Bakalım ne tür bir oylama çıkacak benden.
duyguyu hissebileceklerime iyi puan vereceğim gibi.
Daha nasıl türkü istiyorsun dedemin zamanından kalma türkü mü sunayım sana .ss
bundan sonra formülü öğrendim kazanmasını istediğim şık hangisiyse onun rakibine oy atacağım böylelikle asıl kazanmasını istediğim sonuç ortaya çıkıyor türkülerin kazanmasına sevindimEvet Oylama başlamıştır!!!!
Video ilk sayfada mevcut ve Rica Bu GECEDEN YOLLAMAYA BAŞLAYIN zaten 6 şarkı
@Bully @denizz19 @batuhankaralar @Harunnn60 @Çiğdem- @Ahmad @dosimosi @vadikızı @MasacRE- @Doğu @cookies @gözlemci @yakamoz-Asi @FaJi @ozmoturk @MayısKralı @xemrexxx @berkann @OzaN @turkuazz @soo @tolgab @dreamy @XanTier @EFE UYSAL @mrt-06
haha olmadi senin mesaji kulandik diye 😡
Tamam sen güven ama ben yine de uyarayımHerkese 1 verecek halim yok türkümü sevenler olacaktırAyrıca ben bonişime güveniyorum o da bana güveniyor
![]()
Senden her şey beklenir seninle anlaşma yaparken alternatif bir anlaşma düşünmek gerekDuygusuz .ss
Nasıl da tanıyor beniama ben o ittifakı Batuhan'a yapmam yakında görüşeceğiz yüz yüze bakacağız adamla
![]()
dur ben sana tiyo vereyimhangi türküler gelir aklına peki ömer
ayy koptum yorumun yesinler be
Benimle ilgili düşüncelerin güzel de nasıl böyle rehavete kapıldın acabaTamam sen güven ama ben yine de uyarayım
Senden her şey beklenir seninle anlaşma yaparken alternatif bir anlaşma düşünmek gerek![]()
Rehavete kapılmadım yok öyle bir şeyBenimle ilgili düşüncelerin güzel de nasıl böyle rehavete kapıldın acaba![]()
dur ben sana tiyo vereyimmesela dam üstünde un eler türküsü muhteşemdir bayılırım ona onunla gelen kesin şampiyonluğunu ilan eder
![]()
Daha nasıl türkü istiyorsun dedemin zamanından kalma türkü mü sunayım sana .ss
Hayır yani beni neden böyle tanıtıyorsun insanlara gören de beni işgüzar biri sanacak oysa ki mülayim biriyimdirRehavete kapılmadım yok öyle bir şey![]()
İçin sinmiş senin be yakında bastonla gezersin .ssYani, ben öyle beklerdim.
@vadıkızı
Yani, ben öyle beklerdim.
@vadıkızı
iyilik yaramaz işte bedavadan tiyo verdim o da sen yabancı değilsin diyeIyy.. sen türkü önerme be![]()
İşgüzar demeyelim. Puanlama yaparken farklı düşünebiliyorsun onu anladımHayır yani beni neden böyle tanıtıyorsun insanlara gören de beni işgüzar biri sanacak oysa ki mülayim biriyimdir
İçin sinmiş senin be yakında bastonla gezersin .ss![]()
Hayır yani beni neden böyle tanıtıyorsun insanlara gören de beni işgüzar biri sanacak oysa ki mülayim biriyimdir
Hayır yani beni neden böyle tanıtıyorsun insanlara gören de beni işgüzar biri sanacak oysa ki mülayim biriyimdir
Bu hafta tek bir tane Zara seçimi olmaması büyük hayal kırıklığı bence.söyle bakem bir türkü ismi o zaman![]()
Benim türkümü beğendin miiyilik yaramaz işte bedavadan tiyo verdim o da sen yabancı değilsin diyeyoksa millet kapımda kuyruk oluyor türkü önereyim diye ama onlara öneride bulunmuyorum
![]()
Elif dedim miBu hafta tek bir tane Zara seçimi olmaması büyük hayal kırıklığı bence.
senin türküyü göremedimki mesajlar arasında kaybolmuş rastlasam kesin yorum yapardım dur bir daha bakayımBenim türkümü beğendin mihadi eleştir
Elif dedim mi![]()
iyilik yaramaz işte bedavadan tiyo verdim o da sen yabancı değilsin diyeyoksa millet kapımda kuyruk oluyor türkü önereyim diye ama onlara öneride bulunmuyorum
![]()