TVen Bu Şarkı Benim 9. Hafta

8. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Evlilik Temalı Şarkılar

Oy: 0 0.0%
  • Aşk Temalı Şarkılar

• Yabancı Rock Müzik

• Türk Sanat Müziği

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
@destere :D
ben sarkilara dalmisim saat ne cok gecmis megerse. senin gelisinle anladim.
sana guzel bi haberim var bu yarismanin finaliykle birlikte benden bir süre kurtuluyorsun :D artik laf atacak baskalarini bulursun 😉
niye nereye kayboluyorsun gerçi bana anlatmazsın özelden yazıştığın kötü codminlere anlatırsın ayrıntıyı :) neyse sormamış olayım :)
hem burda olmasanda ben yine laf atacak bişeyler bulurum hiç merak etme hem olmayanın dedikodusu daha hoş oluyor itirazda edemiyor ne söylersek kar kalır yanımıza :)

niye nereye kayboluyorsun gerçi bana anlatmazsın özelden yazıştığın kötü codminlere anlatırsın ayrıntıyı :) neyse sormamış olayım :)
hem burda olmasanda ben yine laf atacak bişeyler bulurum hiç merak etme hem olmayanın dedikodusu daha hoş oluyor itirazda edemiyor ne söylersek kar kalır yanımıza :)
nekadar zekisin ya evet birilerine anlattim :)
bak @Çiğdem- seni takip ediyor suan konuda :D ben gideyim aranizda kalmadan
iyi geceler ve sonra sana ayrintiyi yazarim nicin gittigimi

nekadar zekisin ya evet birilerine anlattim :)
bak @Çiğdem- seni takip ediyor suan konuda :D ben gideyim aranizda kalmadan
iyi geceler ve sonra sana ayrintiyi yazarim nicin gittigimi
zeki olduğumu sonunda itiraf etmek zorunda kaldın :) harika tespit evet zekiyimdir :)
nereye kaybolursan kaybol çokda umrumdaydı pis isveçli :) aaa hatırlamışken @yader e de selamlarımı ilet o senden daha iyi biriydi keşke o kalsaydıda sen gitseydin allah kahretsin seni :)

zeki olduğumu sonunda itiraf etmek zorunda kaldın :) harika tespit evet zekiyimdir :)
nereye kaybolursan kaybol çokda umrumdaydı pis isveçli :) aaa hatırlamışken @yader e de selamlarımı ilet o senden daha iyi biriydi keşke o kalsaydıda sen gitseydin allah kahretsin seni :)
ozaman aciklamama gerek yok :D
tesekkurler , ayni dilekler senin icinde gecerli :D

Benim oylar hazır sayılılır da @MasacRE- için bekletmiştim ama o geçen hafta yollama erken demisti dün birşey demedi :D akşam yıldızlardan sonra yollarım. Kararsızım ortalada sıralayacağım şarkılarda

@Çiğdem- in anketini mercek altına alacağım. O anketten gelen ve birinci olmuş her şarkıdan vermeyi düşündüğüm puandan 1 puan kırmaya karar verdim :)
@denizz19 seninki o listede yoktu galiba? seninkinde puan kırmama gerek kalmaz.

Son düzenleme:
Benim oylar hazır sayılılır da @MasacRE- için bekletmiştim ama o geçen hafta yollama erken demisti dün birşey demedi :D akşam yıldızlardan sonra yollarım. Kararsızım ortalada sıralayacağım şarkılarda

@Çiğdem- in anketini mercek altına alacağım. O anketten gelen ve birinci olmuş her şarkıdan vermeyi düşündüğüm puandan 1 puan kırmaya karar verdim :)
@denizz19 seninki o listede yoktu galiba? seninkinde puan kırmama gerek kalmaz.
Aynen bu müzik yarışması hırslarımın kurbanı olmadan sevdiğim, gerçekten gönlümden geçenle yarışmayı uygun görüyorum. Müzik dediğin hırsın değil, duyguların esiridir. :)

Aynen bu müzik yarışması hırslarımın kurbanı olmadan sevdiğim, gerçekten gönlümden geçenle yarışmayı uygun görüyorum. Müzik dediğin hırsın değil, duyguların esiridir. :)
Vay vay gönderme sezdim burda :)
iyi ozaman kafamdaki puanı kırmam ve sen zaten biliyorsun şarkı hakkındaki düşüncemi :)