Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | Yarı Final

Sonuç olarak bugün açıklanacak sonuçlar bu yüzden akşama kadar vaktim var bana ne :A

Sunucu beni dinlemeyip de dün açıklasaydı o zaman ama biliyor ki sonuçlarda bana ihtiyacı var :A

Ayrıca Deniz'im katı bir sunucu değildir takmaz böyle şeyleri :F O oyu birazdan yollayacam ve sayılacak yoksa akşam sonuçlara falan gelmem. ss
Bak bak nasilda tehdit ediyor .
ben senin yoklugunu aratmam yeterki -10 alacagini bileyim 200 mesajda yazarim :F

Umarım aradığını bulamazsın 😛 :A
haha buldumda niye bulamazsin dedinki? güzel birseyler icin lazim :S
face de girmek zorunda kaldim :D tamamladim isime yarayacak seyleri

ben senin yoklugunu aratmam yeterki -10 alacagini bileyim 200 mesajda yazarim :F
Finalde karşına çıkmam lazım, oy veren olmak istemiyorum :A

haha buldumda niye bulamazsin dedinki? güzel birseyler icin lazim :S
face de girmek zorunda kaldim :D tamamladim isime yarayacak seyleri
He iyi o zaman ben de aleyhime bir şeyler araştırıyon sandım. ss

Harikasın o zaman merakla bekliyorum projeni :A

He iyi o zaman ben de aleyhime bir şeyler araştırıyon sandım. ss

Harikasın o zaman merakla bekliyorum projeni :A
Proje ?? :A
ay ben senmiyimki milletin aleyhine kullanmak icin arastirmalara gireyim 😛 gerci yapmadigim sey degil :A

2 hafta nedir ki su gibi akıp geçer 😛 :A
Daha uzun olabilir malesef. simdi birsey demiyeyim hele ozaman gelsin. yanliz ben 17 marta kadar günlük aktif olmayacam. Yildizlardan sonra azalacak

Proje ?? :A
ay ben senmiyimki milletin aleyhine kullanmak icin arastirmalara gireyim 😛 gerci yapmadigim sey degil :A

Daha uzun olabilir malesef. simdi birsey demiyeyim hele ozaman gelsin. yanliz ben 17 marta kadar günlük aktif olmayacam. Yildizlardan sonra azalacak
Bi hazırlığın var belli ki neyse çıkar kokusu :A Aynen masum değiliz, hiçbirimiz :A Bak yine bir parça getirdin aklıma :D

Tamam ilgilenmiyorum vedanla, aktifsizliğinle, hoşuma giden bir şey değil çünkü. ss

Bi hazırlığın var belli ki neyse çıkar kokusu :A Aynen masum değiliz, hiçbirimiz :A Bak yine bir parça getirdin aklıma :D

Tamam ilgilenmiyorum vedanla, aktifsizliğinle, hoşuma giden bir şey değil çünkü. ss
En cokta sarkilarini özlerim ben :A
@denizz19 ne yapacan -10 geliyormu? Bully tehdittete bulunmus gelmem sonuclara diye.
Bendemi tehdit etsem gelmiyecem diye eger vermezsen 😛 :A
yok yok ben seni zor durmda birakmiyayim simdi :D

Sonuçları Cuma'ya çektik şimdi ayıp olmasın çocuğa :A
Sanki kendi isteginlemi yaptin, o istedi diye :D tamam tamam zaten bende onun bu sekilde elenmesini istemem. Finalde ezmek iyi olacak :A yada ezilende olabilirim :F

@Bully en sevdigin renk ne ? Bilmem gerekiyor "projem" icin :A

@denizz19 avatar degismemis?
@Bully renk dedim 😡 hadi cevap ver :D

Son düzenleme:
En cokta sarkilarini özlerim ben :A
@denizz19 ne yapacan -10 geliyormu? Bully tehdittete bulunmus gelmem sonuclara diye.
Bendemi tehdit etsem gelmiyecem diye eger vermezsen 😛 :A
yok yok ben seni zor durmda birakmiyayim simdi :D
Umarım özlersin :T: -10'u da rüyanda görürsün :A

Renge gelirsek kırmızı iyidir :D

Umarım özlersin :T: -10'u da rüyanda görürsün :A

Renge gelirsek kırmızı iyidir :D
Kirmizimi :A ozaman avatarimi sevmen gerekirdi :D bende Mavi severim
neyse bi bakalim Kirmizi nasil duracakta biraz SIKINTI yaratabilir :A
umarim meraktan catlarsin ne yaptigimi dusunup :Z

Sanki kendi isteginlemi yaptin, o istedi diye :D tamam tamam zaten bende onun bu sekilde elenmesini istemem. Finalde ezmek iyi olacak :A yada ezilende olabilirim :F

@Bully en sevdigin renk ne ? Bilmem gerekiyor "projem" icin :A

@denizz19 avatar degismemis?
@Bully renk dedim 😡 hadi cevap ver :D
Değiştim ya :A

Kirmizimi :A ozaman avatarimi sevmen gerekirdi :D bende Mavi severim
neyse bi bakalim Kirmizi nasil duracakta biraz SIKINTI yaratabilir :A
umarim meraktan catlarsin ne yaptigimi dusunup :Z
Yani siyah da olabilir ben düz ve sade bir adamımdır :A Maviyi ben de severim bilemiyorum takıl işte kafana göre :F

Yaptığında öğrenecez işte hiç de merak etmiyorum şu an 😛 :A

Yani siyah da olabilir ben düz ve sade bir adamımdır :A Maviyi ben de severim bilemiyorum takıl işte kafana göre :F

Yaptığında öğrenecez işte hiç de merak etmiyorum şu an 😛 :A
Yapacagim seyi baskalari anlamaz ama sen anlarsin :D zaten önemli olanda senin anlaman :) Ince mesajlarim olacak yine :A