Program ikimizin
Program ikimizin
Deniz bazen işim var deyip bahane üretiyor yarışmayı bana bırakıyor
valla seni kendine benzetmiş denizDeniz bazen işim var deyip bahane üretiyor yarışmayı bana bırakıyorkonuları açiyor ve sunuyor, baskada icraat yok. konuyu coşturan benim oy toplayan benim. Kimini tehdit ile kimini tatli dil ile
@denizz19
bende şaşırdım ilk yazını görunce ama evet eskiden hiç böyle degildim ama yakında eski halime döneceğimvalla seni kendine benzetmiş deniz
Eskiden sen böyle değildingören sananda seni uzun senelrden beri tanıyorum sanar
![]()
bende şaşırdım ilk yazını görunce ama evet eskiden hiç böyle degildim ama yakında eski halime döneceğim
yarışma bozdu beni![]()
bu konuyu öm de konusalimeski halinede razıyım ben yeterki gitmeee![]()
Hayat yordu koçum Ya
Öm de rapor gec oy verenleri tek tek yazHayat yordu koçum Ya![]()
Ayy boşver genel etiketle hepsiniÖm de rapor gec oy verenleri tek tek yaz![]()
yok sen Yap benden bukadarAyy boşver genel etiketle hepsini![]()
@Bully yollamayi unutur insallah@Aserat @Harunnn60 @Yakamoz-Asi @Ahmad @Bully @FaJi @MayısKralı @cookies @batuhankaralar
Oylarınızı yollayın artık. Bugün son.
Evet bencede yapmalisin sonucta son süre dündü ve onun istegi ile Cumaya kaydirdinNormal süresi geçti -10 ile mi başlatsam![]()
Normal süresi geçti -10 ile mi başlatsam![]()
Sonuç olarak bugün açıklanacak sonuçlar bu yüzden akşama kadar vaktim var bana neEvet bencede yapmalisin sonucta son süre dündü ve onun istegi ile Cumaya kaydirdin
evet bence kesinlikle @Bully -10 olmali banane, niye ona ayricalik göstereceksinki
Önce bak bi baskalarina ayrilacik yapmissan dursun ama umarim elenir
Arkadasini finalde destekleme firsati olsun onun 😛 ben okadar onu finalinde desteklemistim![]()
Umarım aradığını bulamazsın 😛