Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | Yarı Final

Cuma günü Aşk ve Mavi var aslında ama Perşembe de Çoban Yıldızını izlemeyi düşünüyorum. Cuma günü olursa 19:00'da başlayıp 20:30 gibi bitiririm :D @dosimosi ne derse o :A
Cuma 7 uyar bana :D Yarın açıklarsan ben olamayacam gibi zaten, bunu da hiç istemezsin :A

bencede cumaya kalsın:) mübarek günde senin tefoyu şutlamak daha bir zevkli olacaktır :)
Iyy sen nerden çıktın be hani finalden önce oy vermeyecektin, niye dönüyorsun sözünden. ss

Siz bilirsiniz fark etmez benim için yarın Çoban Yıldızı kaçmaz totali alacağız ilk bölümde :A
Yine bulmuşun kendine total bir dizi :A

Şükrü'yü severim bir uzun soluklu dizisi olsun bari artık :D Perşembe total boşluğu var tutabilir :D

Iyy sen nerden çıktın be hani finalden önce oy vermeyecektin, niye dönüyorsun sözünden. ss

Şükrü'yü severim bir uzun soluklu dizisi olsun bari artık :D Perşembe total boşluğu var tutabilir :D
:D Fragmanları şahane, müzikleri de etkiledi. Normalde dizi seçiyorum artık ama gerçekten ilgimi çekti. Selin Şekerci şahane görünüyordu :D

şurda finale ne kalmışki :) hem pis isveçliye söz vermiştim? şimdi elenirse bir yıl onun dilinden kurtulamayız :)

:D Fragmanları şahane, müzikleri de etkiledi. Normalde dizi seçiyorum artık ama gerçekten ilgimi çekti. Selin Şekerci şahane görünüyordu :D
seksi puanlarımı yolladım :) ama hiç kimsenin tahmin edemeyeceği puanlar vermişim? puanım açıklanınca şaşkınlıktan milletin bamyası kuruyup düşecek :)

@Harunnn60 @Aserat @MasacRE- @FaJi @MayısKralı bu artik son oy hatirlatmam olacak ve oyuzden oylamanizi yapin :) . Yarindan itibaren aktifligim sadece belirli gunlerde ve saatlerle kisitli olup zamanla belkide bu uzun süreligine bir vedaya dönusecek.
@xemrexxx @batuhankaralar oylayacagini söylemistin :)
@mrt-06 bu sarkiyi cok sevdim sende dinle.

Oy verdik ya ne etiketliyorsunuz beni :A