Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | Yarı Final

Deniz bazen işim var deyip bahane üretiyor yarışmayı bana bırakıyor :) konuları açiyor ve sunuyor, baskada icraat yok. konuyu coşturan benim oy toplayan benim. Kimini tehdit ile kimini tatli dil ile :)
@denizz19
valla seni kendine benzetmiş deniz :F
Eskiden sen böyle değildin :A gören sananda seni uzun senelrden beri tanıyorum sanar :F

valla seni kendine benzetmiş deniz :F
Eskiden sen böyle değildin :A gören sananda seni uzun senelrden beri tanıyorum sanar :F
bende şaşırdım ilk yazını görunce ama evet eskiden hiç böyle degildim ama yakında eski halime döneceğim :)
yarışma bozdu beni :D

bugün proje işinin zor kısmının son günü :oley::Z dünkü berbat günden sonra güne enerjili başlayalım bakalım.
@Harunnn60 sana gelsin şarkı

Normal süresi geçti -10 ile mi başlatsam :A
Evet bencede yapmalisin sonucta son süre dündü ve onun istegi ile Cumaya kaydirdin :Z
evet bence kesinlikle @Bully -10 olmali banane, niye ona ayricalik göstereceksinki :A
Önce bak bi baskalarina ayrilacik yapmissan dursun ama umarim elenir :F
Arkadasini finalde destekleme firsati olsun onun 😛 ben okadar onu finalinde desteklemistim :D

@Bully hemen damlamis 😡
@denizz19 niye etiketledin bak gelmis hemen :D
Kaan bende suan eski mesajlarimizda birseyler ariyordum. Lazim yakinda :A

Normal süresi geçti -10 ile mi başlatsam :A

Evet bencede yapmalisin sonucta son süre dündü ve onun istegi ile Cumaya kaydirdin :Z
evet bence kesinlikle @Bully -10 olmali banane, niye ona ayricalik göstereceksinki :A
Önce bak bi baskalarina ayrilacik yapmissan dursun ama umarim elenir :F
Arkadasini finalde destekleme firsati olsun onun 😛 ben okadar onu finalinde desteklemistim :D
Sonuç olarak bugün açıklanacak sonuçlar bu yüzden akşama kadar vaktim var bana ne :A

Sunucu beni dinlemeyip de dün açıklasaydı o zaman ama biliyor ki sonuçlarda bana ihtiyacı var :A

Ayrıca Deniz'im katı bir sunucu değildir takmaz böyle şeyleri :F O oyu birazdan yollayacam ve sayılacak yoksa akşam sonuçlara falan gelmem. ss

@Bully hemen damlamis 😡
@denizz19 niye etiketledin bak gelmis hemen :D
Kaan bende suan eski mesajlarimizda birseyler ariyordum. Lazim yakinda :A
Umarım aradığını bulamazsın 😛 :A