Kızz bunun Alçak şarkısı var onu biliyormusun sen
Sen @Yakamoz-Asi nin kalbinimi kirdin yoksada küstürdün bu yarismaya ? 😡 digerine oy veripte burda vermedigine göre öyle olmali
Bir ara tripli haline karşılık tribin önde gidenini yapıyorum. Oy moy yok destek yok yarışmaya.Onun kalbi kırılmaz yahu benim gibi bir arkadaşı var öpsün başına koysun
Alçak harika katılıyorumKızz bunun Alçak şarkısı var onu biliyormusun sen
Aynen beni sevmeseydin oy atardınBir ara tripli haline karşılık tribin önde gidenini yapıyorum. Oy moy yok destek yok yarışmaya.
Hoş oy vermeyerek daha destek oluyorum yoksa son sıraya talim olacak.
Benim oylar daha açıklanmamış kaçayım
@Aserat en iyi sahnemizle geliyoruz yine düşük, görürsün sen. ss
Sana 1 ve tam puanlar gelecek demistim bak benimkini sona birakiyor DenizHep aynı tehditler
Ben bana yapılanı kolay kolay unutmam, boş laf da etmem, illa ki bir şekilde çıkarırım acısınıHep aynı tehditler
Huylandım şimdi sizden. ssSana 1 ve tam puanlar gelecek demistim bak benimkini sona birakiyor Deniz
Havalanmasın diye 2 tane 1 art arda verdimSana 1 ve tam puanlar gelecek demistim bak benimkini sona birakiyor Deniz
@Aserat arkanı kollaBen bana yapılanı kolay kolay unutmam, boş laf da etmem, illa ki bir şekilde çıkarırım acısını
ama beni yaktin gibi kötu gidiyor durumum suanBir ara tripli haline karşılık tribin önde gidenini yapıyorum. Oy moy yok destek yok yarışmaya.
Hoş oy vermeyerek daha destek oluyorum yoksa son sıraya talim olacak.
Geber !!! Beter ol
Benimkisi sadece bir his gercekten. Ben oylar hakkinda hic bir sey bilmiyorum.Ben bana yapılanı kolay kolay unutmam, boş laf da etmem, illa ki bir şekilde çıkarırım acısını
Huylandım şimdi sizden. ss
Ben bana yapılanı kolay kolay unutmam, boş laf da etmem, illa ki bir şekilde çıkarırım acısını
Huylandım şimdi sizden. ss
Esinizin adinida buyursaydinizBuyrun efendim fırından sıcak sıcak çıktı eşim de çayları getiriyor
Aynen beni sevmeseydin oy atardın
Sen hedefimde yoksun ki ablacım aksine başımın tacısınAllahhh @denizz19 denizzzz koru bizi kaandannn
Kızı veriyon muAllahhh @denizz19 denizzzz koru bizi kaandannn
MesudeEsinizin adinida buyursaydiniz
Suan sesli guluyorum gözlerimden yaşlar geldi