Doluydu aslında ama önler boştu ben önleri pek sevmiyorum en arkadan aldım.Nasıl da kaptı inceyiO zaman ben de gideyim bi ara, salon dolu muydu peki
![]()
Hadi inşallah seni ikinci kez geçmek güzel olacak
Yolarım senin saçını başınıOy paylaşsana ya şıllık.![]()
Aynen ben de en arkacıyımdırDoluydu aslında ama önler boştu ben önleri pek sevmiyorum en arkadan aldım.![]()
Bugün sinema çok kalabalıktı ama Recep'e gidiyor herhalde millet, bu gidişle 5M olur.Aynen ben de en arkacıyımdır
Bir de dolu salonları hiç sevmem![]()
senin etiketler millete ulaşmamış baştan yaptım etiketleriBugün sinema çok kalabalıktı ama Recep'e gidiyor herhalde millet, bu gidişle 5M olur.
Ankara'da en sevdiğin sinema hangisi? Benim favorim açık ara Ankamall'ın sineması.![]()
Valla 8-9 olup rekoru kırar gibiBugün sinema çok kalabalıktı ama Recep'e gidiyor herhalde millet, bu gidişle 5M olur.
Ankara'da en sevdiğin sinema hangisi? Benim favorim açık ara Ankamall'ın sineması.![]()
Çok teşekkürler, daha bakamadım etiketlere tam olarak.senin etiketler millete ulaşmamış baştan yaptım etiketleri![]()
Haha benimki babamdi
Açık olsunHaha benimki babamdi
yani açıkmı demlimi içiyon ?![]()
Maşallah Kaanım her yere hakimsin.Valla 8-9 olup rekoru kırar gibi
Armada güzel, bizim evin yakınında Taurus var ona giderim, okulun yakınında Bilkent sinema var o da güzelHem de tenha
Ankamall'i de beğeniyorum Recep İvedik 2'yi orda seyretmiştim hattaPanora ve Kentpark da arada tercih ettiklerim arasında
![]()