Doluydu aslında ama önler boştu ben önleri pek sevmiyorum en arkadan aldım.Nasıl da kaptı inceyi O zaman ben de gideyim bi ara, salon dolu muydu peki
Hadi inşallah seni ikinci kez geçmek güzel olacak@Bully birincilik geliyor gibi.
umarim benim puan birinci yapmaz
Yolarım senin saçını başınıOy paylaşsana ya şıllık.
Aynen ben de en arkacıyımdırDoluydu aslında ama önler boştu ben önleri pek sevmiyorum en arkadan aldım.
Bugün sinema çok kalabalıktı ama Recep'e gidiyor herhalde millet, bu gidişle 5M olur.Aynen ben de en arkacıyımdır
Bir de dolu salonları hiç sevmem
senin etiketler millete ulaşmamış baştan yaptım etiketleriBugün sinema çok kalabalıktı ama Recep'e gidiyor herhalde millet, bu gidişle 5M olur.
Ankara'da en sevdiğin sinema hangisi? Benim favorim açık ara Ankamall'ın sineması.
Valla 8-9 olup rekoru kırar gibiBugün sinema çok kalabalıktı ama Recep'e gidiyor herhalde millet, bu gidişle 5M olur.
Ankara'da en sevdiğin sinema hangisi? Benim favorim açık ara Ankamall'ın sineması.
Çok teşekkürler, daha bakamadım etiketlere tam olarak.senin etiketler millete ulaşmamış baştan yaptım etiketleri
Haha benimki babamdi
Açık olsunHaha benimki babamdi
yani açıkmı demlimi içiyon ?
Maşallah Kaanım her yere hakimsin.Valla 8-9 olup rekoru kırar gibi
Armada güzel, bizim evin yakınında Taurus var ona giderim, okulun yakınında Bilkent sinema var o da güzel Hem de tenha
Ankamall'i de beğeniyorum Recep İvedik 2'yi orda seyretmiştim hatta Panora ve Kentpark da arada tercih ettiklerim arasında