Demet'e veda ediyoruz.
Demet'e veda ediyoruz.
Aha bir ortak özellik daha
Sağlık olsun kanka Demetimin değerini bilemeyenler utansın der mutluluklar dilerizDemet'e veda ediyoruz.![]()
1 verdin bana birde kanka diyon.Aha bir ortak özellik daha
Sağlık olsun kanka Demetimin değerini bilemeyenler utansın der mutluluklar dileriz![]()
meslektaş zaten en önemli ortak noktadan biri ayni meslektenizAha bir ortak özellik daha
Sağlık olsun kanka Demetimin değerini bilemeyenler utansın der mutluluklar dileriz![]()
Gönlümün 1.sisin yaŞarjım bitmek üzere her an aranızdan kopabilirim.
1 verdin bana birde kanka diyon.O birin manası çok derindi benim için...
Hadi hadi için içini yiyor bilmiyommu ben. Aman bana bukudarıda yeterliydiBenim kazanma amacım yok finale çıksam yeter
@dosimosi katıldığı ilk ve son yarışmadan galibiyetle ayrılsın![]()
Sen benle maytap mı geçiyon la.Gönlümün 1.sisin yaondan
![]()
Ayy yalan söyleme senin hırslarını bilirim benBenim kazanma amacım yok finale çıksam yeter
@dosimosi katıldığı ilk ve son yarışmadan galibiyetle ayrılsın![]()
Bugün bizim hocalar bana diyordu ki evlenirsen öğretmenle evlen bu bir işaretmeslektaş zaten en önemli ortak noktadan biri ayni meslekteniz![]()
Yoo hissikablelvukuSen benle maytap mı geçiyon la.![]()
Sen de her programa total diyon ama neyse ki sana kızamam bu haftaTotal programlarda raks etmem![]()
Gökhan Türkmen'le şampiyon olduktan sonra arındım ben hırslarımdanHadi hadi için içini yiyor bilmiyommu ben. Aman bana bukudarıda yeterliydi![]()
Ayy yalan söyleme senin hırslarını bilirim bendemiyor ki korktum elenmekten
Bugün bizim hocalar bana diyordu ki evlenirsen öğretmenle evlen bu bir işaret![]()
Fazla naz aşık usandırır güzelimay sen hic pes etmeyecekmisin
ama ben burda mesleğimi yapiyorum. sartlarimiz farkli![]()
Sen kazanirsan ben sen kadar mutlu olmamGökhan Türkmen'le şampiyon olduktan sonra arındım ben hırslarımdanTabii ki savaşacağım ama sen kazansan da kendim kazanmış kadar mutlu olurum
![]()
Ben de açık çay alırdım ama uyumam lazım malum sabah 4'te tören var.
Ne demek kardeşim bu sahnenin hakkı budur.@MEnes eyvallah kardeşim harikasın, şaşırtmadın yine![]()
Sana çay yok sitcom özürlü .ssBen de açık çay alırdım ama uyumam lazım malum sabah 4'te tören var.Önemli değil bu arada.
Ne demek kardeşim bu sahnenin hakkı budur.![]()