Neler çekiyorsun anlat dinlerim ben böyle şeyleriNeler çekiyorum bir bilsen. BŞB'de de sık sık kopuyor.![]()
Kötü sahne dedi oy verirken en berbat sahnelerden biri imiş@Harunnn60 kınıyorum seni, bu sahneye 1 mi verilir.
Neler çekiyorsun anlat dinlerim ben böyle şeyleriNeler çekiyorum bir bilsen. BŞB'de de sık sık kopuyor.![]()
Kötü sahne dedi oy verirken en berbat sahnelerden biri imiş@Harunnn60 kınıyorum seni, bu sahneye 1 mi verilir.
Sen nerden biliyorsun ki benim içimisen onu icten demedin![]()
Başka zaman kaçacak delik ararsın şimdi de ilgili arkadaş pozları neden acaba.Neler çekiyorsun anlat dinlerim ben böyle şeyleri
Kötü sahne dedi oy verirken en berbat sahnelerden biri imiş![]()
Niye puan durumu vermiyon bugünNeler çekiyorsun anlat dinlerim ben böyle şeyleri
Kötü sahne dedi oy verirken en berbat sahnelerden biri imiş![]()
Ayy aşk olsun ben seni her zaman severim mesela @xemrexxx totoşunu da severim ama hep yerin dibine sokarımBaşka zaman kaçacak delik ararsın şimdi de ilgili arkadaş pozları neden acaba.![]()
Hislerim yaniltmaz beni 😡Sen nerden biliyorsun ki benim içimi![]()
Puan durumu gelecekti şimdi zaten 6+5+5 şeklinde ayarladım sinsi .ssNiye puan durumu vermiyon bugün![]()
7 tane tebessüm koycağına bir tane kahkaha koysaydınElenen isim Demet Akbağ olacak inş.![]()
Ayy yine içi geçti bununGit ne halin varsa gör, benden uzak Allah'a yakin ol. Sevgimi haketmeyen nankörsun
Böyle daha anlamlı oluyor.7 tane tebessüm koycağına bir tane kahkaha koysaydın
Ayy yine içi geçti bununserdem coşkuna kadar geldi birazdan bergen dinler
![]()
Böyle daha anlamlı oluyor.![]()
anlamadim rakamlari??![]()
İLK PUAN DURUMU GELİYOR
1 – Sarp Akkaya 2-
2 – Şener Şen 1-
3 – Nur Fettahoğlu 1-
4 – Demet Akbağ 6
@Bully @dosimosi @mrt-06![]()
Bu ne la![]()
İLK PUAN DURUMU GELİYOR
1 – Sarp Akkaya 2-
2 – Şener Şen 1-
3 – Nur Fettahoğlu 1-
4 – Demet Akbağ 6
@Bully @dosimosi @mrt-06![]()
O zaman doğru paylaşmışım amaç bu zaten çeyrek final heyecanı kızım buanlamadim rakamlari??
ya bugunde vefasizlara sesleniyorum7 tane tebessüm koycağına bir tane kahkaha koysaydın
Ayy yine içi geçti bununserdem coşkuna kadar geldi birazdan bergen dinler
![]()