Klasik Friends - Dizi Yorumları

2.bölüm yorumlarım.

İlk bölüme göre daha iyiydi ancak yine söylüyorum kahkaha efektleri beni aşırı rahatsız ediyor ve hiç komik olmayan yerde bile o efektler olunca güleceğim yeri de anlayamıyorum :F ama özellikle mağara adamları kısmı güldürdü, bir de lezbiyen evlilik ve doğacak çocuk kısımları iyiydi :D

Monica Ve Ross şu an işin favorilerim :D

@mrt-06

2.bölüm yorumlarım.

İlk bölüme göre daha iyiydi ancak yine söylüyorum kahkaha efektleri beni aşırı rahatsız ediyor ve hiç komik olmayan yerde bile o efektler olunca güleceğim yeri de anlayamıyorum :F ama özellikle mağara adamları kısmı güldürdü, bir de lezbiyen evlilik ve doğacak çocuk kısımları iyiydi :D

@mrt-06
Kanka gülme efektsiz komedi dizisi yok ne yerli ne yabancı hepsinde var. :D

2.bölüm yorumlarım.

@mrt-06
Az sabret git gide harika olacak bölümler :Z

Bence en güzeli Rachel ama karakter olarak sana en çok benzeyen Phoebe bence kendini müziğe adamış bir insan, izle kendini bulcan. :A

Bu aralar @denizz19 un bana karşi tavirlarini düşünürsek bence Joey :A

3.bölüm...

İlk iki bölüme göre artık yavaştan karakterlere ısınmamın etkisiyle de daha çok gülümsemeye başladığım doğrudur. Telaffuz etmede sıkıntı yaşayabilirim ama saf kız çok tatlı :F Monica zaten yine şekercik :A

Alan ile yaşanan olaylar komikti diyaloglar tatlıydı eğlendim yer yer. Sonlara doğru tebessüm etkim biraz azalsa da güzeldi. :)

@mrt-06 :A

6.bölüm

Bu bölüm güldürdü :D karakterlere iyice ısındım. Hepsi de bence çok iyi seçilmişler rollerine. Al Pacino'nun kıçı rolü diyince güldüm bayağı :D

Daha da seveceğime inanıyorum bakalım :A En son sahnede Monica'nın ayakkabıları düşünmesi yine güldürdü :D

6.bölüm

Bu bölüm güldürdü :D karakterlere iyice ısındım. Hepsi de bence çok iyi seçilmişler rollerine. Al Pacino'nun kıçı rolü diyince güldüm bayağı :D

Daha da seveceğime inanıyorum bakalım :A En son sahnede Monica'nın ayakkabıları düşünmesi yine güldürdü :D
Seveceğini biliyordum. :Z Karakterler çok tatlı evet diğer Amerikan dizileri gibi soğuk tipler değil tam bizi yansıtan karakterler. :D

1.sezon 11.bölüm.

Ne kadar mezhebi genişler @mrt-06 Chendler'ın annesi Ross'u öpüyor ve hayatlarına eğlenerek devam ediyorlar. :A

Güzel bölümdü. Phoebe şahaneydi yine. Monica göz alıcıydı :A