SanmıyorumTeşekkür ederim, günün birinde umarım ortak bir dizimiz olur.
SanmıyorumTeşekkür ederim, günün birinde umarım ortak bir dizimiz olur.
Lan 20 DK.
Bak şimdi toplam 220 bölüm var (10 sezon) süresi 20 dk, sen 140 dk'lık dizi izliyorsun yani 7 bölümü 1 bölüm ediyor bu durumda yaklaşık olarak 3 sezon falan.
hesapladim 27.5 kalbimdeki deniz veya o hayat benim bolumu ediyor (160 dk ustunden)20 dk mı he o zaman olur
Ay sen ciddi ciddi saydinmi ?hesapladim 27.5 kalbimdeki deniz veya o hayat benim bolumu ediyor (160 dk ustunden)
Hesap makinesinden hesapladım işsizim çünküAy sen ciddi ciddi saydinmi ?
haha iyi yapmişsınHesap makinesinden hesapladım işsizim çünkü
Kanka gülme efektsiz komedi dizisi yok ne yerli ne yabancı hepsinde var.2.bölüm yorumlarım.
İlk bölüme göre daha iyiydi ancak yine söylüyorum kahkaha efektleri beni aşırı rahatsız ediyor ve hiç komik olmayan yerde bile o efektler olunca güleceğim yeri de anlayamıyorum ama özellikle mağara adamları kısmı güldürdü, bir de lezbiyen evlilik ve doğacak çocuk kısımları iyiydi
Monica Ve Ross şu an işin favorilerim
@mrt-06
Ama ben gülmem gereken yere kendim karar vermeliyim o efekt gülünce gülesim kaçıyorKanka gülme efektsiz komedi dizisi yok ne yerli ne yabancı hepsinde var.
Bende aksine daha çok gülmemi sağlıyor. Ama dizi güzel kabul et. Hepsi çok tatlı.Ama ben gülmem gereken yere kendim karar vermeliyim o efekt gülünce gülesim kaçıyor
Monica çok güzel gerçi hamile lezbiyende fena değilBende aksine daha çok gülmemi sağlıyor. Ama dizi güzel kabul et. Hepsi çok tatlı.
Bence en güzeli Rachel ama karakter olarak sana en çok benzeyen Phoebe bence kendini müziğe adamış bir insan, izle kendini bulcan.Monica çok güzel gerçi hamile lezbiyende fena değil
Az sabret git gide harika olacak bölümler2.bölüm yorumlarım.
İlk bölüme göre daha iyiydi ancak yine söylüyorum kahkaha efektleri beni aşırı rahatsız ediyor ve hiç komik olmayan yerde bile o efektler olunca güleceğim yeri de anlayamıyorum ama özellikle mağara adamları kısmı güldürdü, bir de lezbiyen evlilik ve doğacak çocuk kısımları iyiydi
Monica Ve Ross şu an işin favorilerim
@mrt-06
Bu aralar @denizz19 un bana karşi tavirlarini düşünürsek bence JoeyBence en güzeli Rachel ama karakter olarak sana en çok benzeyen Phoebe bence kendini müziğe adamış bir insan, izle kendini bulcan.
Bari Ross deseydin kadınına sahip çıkıyor işte.Az sabret git gide harika olacak bölümler
Bu aralar @denizz19 un bana karşi tavirlarini düşünürsek bence Joey
Haha @denizz19 kime karşi beni savunup sahiplenmişki?Bari Ross deseydin kadınına sahip çıkıyor işte.
Genel olarak dedim sahipleniyor işte, senin hakkında kötü şey söylettirmiyor.Haha @denizz19 kime karşi beni savunup sahiplenmişki?
Evet haksizlik etmiyeyim kiymetimi bilir @denizz19 Seviliyor çok Avatara kazidik ve bu durumda ben daha cok sahipleniyorum galibaGenel olarak dedim sahipleniyor işte, senin hakkında kötü şey söylettirmiyor.
Seveceğini biliyordum. Karakterler çok tatlı evet diğer Amerikan dizileri gibi soğuk tipler değil tam bizi yansıtan karakterler.6.bölüm
Bu bölüm güldürdü karakterlere iyice ısındım. Hepsi de bence çok iyi seçilmişler rollerine. Al Pacino'nun kıçı rolü diyince güldüm bayağı
Daha da seveceğime inanıyorum bakalım En son sahnede Monica'nın ayakkabıları düşünmesi yine güldürdü