Adminken diyemediklerini şimdi mi diyon yoksa içinde kalmış .ssSen anlatınca komik olmadı.
Adminken diyemediklerini şimdi mi diyon yoksa içinde kalmış .ssSen anlatınca komik olmadı.
Ne alakası var o zaman olsa o zaman da söylerdim.Adminken diyemediklerini şimdi mi diyon yoksa içinde kalmış .ss
O zaman halimden en iyi sen anlarsınNe alakası var o zaman olsa o zaman da söylerdim.
Sana Phoebe'yi zamanla çok seveceksin sana benziyor dediydim.3.sezon 2.bölüm...
Güzel eğlenceli bir hazırlık bölümüydü. Phoebe her bölüm üstüne kata kata açık ara favorim olmaya devam ediyor. Onu bu sezon yine Chendler takip ederken, karşı kulvardan bu kez Joey atak yapmaya başladı
Don esprileri iyiydi. Rachel ve Ross da her bölüm iyi öpüşüyorlar oh mis Monica da çok tatlı ama Richard'dan ayrılmasaydı iyiydi
@mrt-06
O şaşkın salak halleri Allahım hani bi de anlık laf çakıyor Ya o çok komik Bir de Ayy evet biliyorum çok güzelim havalarıSana Phoebe'yi zamanla çok seveceksin sana benziyor dediydim.
Dizinin sonunda Phoebe ölüyor.O şaşkın salak halleri Allahım hani bi de anlık laf çakıyor Ya o çok komik Bir de Ayy evet biliyorum çok güzelim havaları
Cumartesi günü 2.sezon 15.bölümdeymişim ve bugün Salı 3.sezon 2.bölüm
La niye söyledin öldüğünüDizinin sonunda Phoebe ölüyor.
Birde şarkı söyleme ve müzik yapma gayreti de sana benziyor Smally Cat bölümüne gelmedin mi?
Yaza kalmadan komple bitirirsin bağımlılık yapıyor çünkü.
Şaka yapıyorum saf komedi dizisi bu neden ölsün.La niye söyledin öldüğünü
Kokulu Kedi aynen süper şarkı
Niye komedideki insanlar ölemiyor mu ev sahibi öldü meselaŞaka yapıyorum saf komedi dizisi bu neden ölsün.
Birde klip çektiler ona harika.
Ama bu başrol hangi komedi dizisinde başrol öldü?Niye komedideki insanlar ölemiyor mu ev sahibi öldü mesela
Klipten ziyade Phoebe'nin benim sadece görüntümü kullanıyorlarmış demesi komikti
Two and a Half MenAma bu başrol hangi komedi dizisinde başrol öldü?
Joey'in de kıçını kullanmışlardı sadece bir bölümde.
Belki izleyecektim niye söyledin .ssTwo and a Half Men
Sürprizli bir şey değil ki herkes biliyor. Adam son 4 sezon yok.Belki izleyecektim niye söyledin .ss
O zaman diziyi izlemeyeyim .ssSürprizli bir şey değil ki herkes biliyor. Adam son 4 sezon yok.
İzlemeyi plandığım bir diziydi Ozan. .ssTwo and a Half Men
o soranda benim galibabuyrun arkadaşlar
Joey'in sahnesi gözümde canlandıJoey şahaneydi ya o kumun içine gömülüp göğüs yapılması ve hmm iyi olmuş dercesine bakışına koptum Rachel ve Ross'un ikili durumları biraz sıradanlaştı bakalım 4.sezon nasıl olacak. Phoebe'nin halleri her zaman Ki gibi şahaneydi Zaten annesini de buldu
@mrt-06
3.sezon finali...
Bu sezon Chendler ı solladı benim nezdimdeJoey'in sahnesi gözümde canlandı