Klasik Friends - Dizi Yorumları

4.sezon açılışı için güzel bir açılış oldu. Bu bölüm Ross ve Rachel iyilerdi, Chendler Monica'nın ayağına işemiş neyse aynısı başımıza gelirse denenebilir :F Phoebe'nin gerçekten annesi mi acaba o çok benziyor çünkü. Ursula ile konuşmaları da çok güzel :D Joey bu bölümde azıcık geride gibiydi.

4.sezon 1.bölüm

4.sezon açılışı için güzel bir açılış oldu. Bu bölüm Ross ve Rachel iyilerdi, Chendler Monica'nın ayağına işemiş neyse aynısı başımıza gelirse denenebilir :F Phoebe'nin gerçekten annesi mi acaba o çok benziyor çünkü. Ursula ile konuşmaları da çok güzel :D Joey bu bölümde azıcık geride gibiydi.

4.sezon 1.bölüm
izlemiş kadar oluyorum :A

4.sezon 2.bölüm

Hahaha çok güldüm bu bölüm. :D Joey bölümün en favorisiydi kesinlikle. Eğlence dolabını saklamak için dolaba sığabiliyorum demesi, tüm evin soyulması ve o kadar şeyden sonra maça beşi çalmış aa yok yok buradaymış demesi kopardı :F Phoebe kediye anne deyince güldüm bayağı ki devamında Ross'un kediden özür dilemesi falan şahaneydi. En son kano üzerinde oturup dalıp gitmeleri traji komik :A

10x18 FİNAL

İzleyeli bayağı oldu ancak yorum yapmayı unutmuşum. Güzel bir sonla efsaneyi bitirmiş oldum ilk başladığım yabancı dizi Friends idi, bana yabancı dizileri sevdiren, alıştıran dizidir karakterlerini oldukça benimsedim ve yaklaşık 4 senedir, ne zaman canım sıkılsa ilaç niyetine izleyerek kendime geldim hatta bir ara hayata tutunma kaynaklarımdan biriydi. :) Yeri hep ayrı kalacak Phoebe, Monica, Joey, Chandler, Ross, Rachel hepsini ayrı ayrı sevdim... Finale gelirsek;

Ross ve Rachel kavuştu zaten aksini beklemiyordum uçaktan dönmesi ve o süreç çok güzeldi, gözlerim doldu. Joey ile Chandler'ın civciv kurtarma operasyonu ve Monica'nın "durun kızlar" deyip masayı kırdığı sahne komikti. Evi boşalttıkları sahne çok duygusaldı gözlerim doldu. Sonunda yine ilk bölümden beri gittikleri mekana yani alt kahveye inerek bitirdiler. :)

Finale puanım; 10/10

• Harika
Reactions: S.G.A.T.
4x15

Hahaha krize girdiğim çok sahne oldu. Özellikle Monica'nın düğmenin ne işe yaradığını anlamaya çalışması sonrası Phoebe'nin gözlerini kırpıp açıp televizyonun kapandığını düşünmesi ve sonrasında geçti demesinde kahkaha attım resmen :F Chandler ve Janice yine bir arada hahaha zorla Yemene gitti çocuk :A Kadına Yemene gittiğimizde sizde kalabilir miyim deyince güldürdü. :D

@mrt-06 @Dosi

4x15

Hahaha krize girdiğim çok sahne oldu. Özellikle Monica'nın düğmenin ne işe yaradığını anlamaya çalışması sonrası Phoebe'nin gözlerini kırpıp açıp televizyonun kapandığını düşünmesi ve sonrasında geçti demesinde kahkaha attım resmen :F Chandler ve Janice yine bir arada hahaha zorla Yemene gitti çocuk :A Kadına Yemene gittiğimizde sizde kalabilir miyim deyince güldürdü. :D

@mrt-06 @Dosi
hahah Phoebe'nin sahnesi canlandi birden :F artik izleyeyim bari bastan :)

4x15

@mrt-06 @Dosi

4. sezon genel olarak çok komikti ama 5 daha komik olacak 4. sezonun sezon finalinde yaşanan gelişmeden dolayı. :A

kanka-ciddi-misin-capsi.jpeg