Sen birde Chandler'ın babasını gör.1.sezon 11.bölüm.
Ne kadar mezhebi genişler @mrt-06 Chendler'ın annesi Ross'u öpüyor ve hayatlarına eğlenerek devam ediyorlar.
Güzel bölümdü. Phoebe şahaneydi yine. Monica göz alıcıydı
Sen birde Chandler'ın babasını gör.1.sezon 11.bölüm.
Ne kadar mezhebi genişler @mrt-06 Chendler'ın annesi Ross'u öpüyor ve hayatlarına eğlenerek devam ediyorlar.
Güzel bölümdü. Phoebe şahaneydi yine. Monica göz alıcıydı
Dizi erotik dizi gibi aslındaSen birde Chandler'ın babasını gör.
O açıdan bakmamalısın. .ss Kanları deli kaynıyor.Dizi erotik dizi gibi aslında
Dizi seni sardi artik guzel1.sezon 15.bölüm
Hahaha şahane bölümdü Bölümün efsaneleri erkek tayfa Ve Phoebe idi
Ross ve Joey kendi aralarında konuşurken arkadan Chendler'ın dinlemesi çok komiktiDizi seni sardi artik guzel
Hafta sonu hangi bölumu izleyeceksen söylede bende bakayim o bölumlere uzun süredir izlememisim ve özlemisim. Ben belki 10 kere izlemisimdir zamaninda tabi bizim ülkenin kanalinda Bunun devamlilik diziside oldu sadece Joey karakteri yer aldiRoss ve Joey kendi aralarında konuşurken arkadan Chendler'ın dinlemesi çok komikti
Hafta sonu 18. Ve 19.bölüm olur muhtemelenHafta sonu hangi bölumu izleyeceksen söylede bende bakayim o bölumlere uzun süredir izlememisim ve özlemisim. Ben belki 10 kere izlemisimdir zamaninda tabi bizim ülkenin kanalinda Bunun devamlilik diziside oldu sadece Joey karakteri yer aldi
1.sezon finali ve öncesi yorumlarım...
15 günlük bir süreçte 24 bölümlük ilk sezonu bitirdim nihayetinde. İlk başladığımda özellikle ilk 2 bölüm ısınamamıştım ama karakterleri benimsedikçe o rahatsız eden kahkaha efektleri daha sempatik gelmeye başladı artık.
Tüm karakterler çok başarılı. Ama sıralama yapmam gerekirse Phoebe - Chandler - Ross - Monica - Joey - Rachel (Tabi bu ilk sezon İçin geçerli)
Marcel(maymun) keşke ayrılmasaydı diziden yakışıyordu bence diziye hareketleriyle komedi katıyordu. Zaten ayrılık sahneleri hem duygusal hem de komikti.
Rachel sezon finalinde Ross'un aşkını öğrendi ve havaalanına da gitti ama Ross Çin'den kendine birini bularak geldi bakalım 2.sezonda neler olacak?
@mrt-06
Tamam öyle yaparım artık Ya Joey kötü değil o da süper ama sadece biraz daha güldüklerimi başa koydum. Phoebe Zaten şaşkın rolünü sırtlamış, Joey de şaşkın olunca ikisini aynı anda benimsemedim ilk sezon. Muhtemelen 2.sezon sıralamam değişirJoey neden bu kadar geride? :O
Ayrıca spoiler butonunu kullanmaya çalış. Sonra kulağın çınlayabilir.
Bayağı hızlanmışsın.2.sezon 12.bölüm
Hahaha şahane bölümdü bayağı güldüm Phoebe ve Joey bölüme damga vuran isimlerdi
Phoebe şarkı söylerken çocuğun Chendler'a bakmasına koptum
Marcel ile kavuşma anları çok sempatikti
@mrt-06
Günlük 1 bölüm izliyorum ama geçenlerde 1 günde 3 bölüm izledim istesem gün içinde de çok izlerim ama yavaş gitmek daha iyiBayağı hızlanmışsın.
Aynen yavaş gitmek en iyisi daha önünde yaklaşık 200 bölüm var keyfini çıkar.Günlük 1 bölüm izliyorum ama geçenlerde 1 günde 3 bölüm izledim istesem gün içinde de çok izlerim ama yavaş gitmek daha iyi
Sen anlatınca komik olmadı.2.sezon 15.bölüm
Bölüm süperdi yine çok güldüm ama sırf şunu yazmak İçin geldim krize girdim orda Ross : Rachel meyve suyunun üstüne oturdun merak etme deyince koptum @mrt-06