iyi ne halin varsa gör ozaman yine mahfettin gecenin sonunu.Ben modern Ankaralılardanım, çok da dinlemem açıkçası Ankara havası
Geçen hava atarken @destere ye öyle demiyordun bide Bir şişe şarap şarkısını beğenmiştin
iyi ne halin varsa gör ozaman yine mahfettin gecenin sonunu.Ben modern Ankaralılardanım, çok da dinlemem açıkçası Ankara havası
Ben modern Ankaralılardanım, çok da dinlemem açıkçası Ankara havası
Ankaraliyim diye geçinen arkadaslar beni hayal kirikliğina uğrattiklip tam istediğim gibi olmasada şarkı harika
seni kandırıyor işte pis codmin, sende inanıyorsun her hafta safım isveçlim derdine yan banane dahada aranıza girmem yiyin birbiriniziiyi ne halin varsa gör ozaman yine mahfettin gecenin sonunu.
Geçen hava atarken @destere ye öyle demiyordun bide Bir şişe şarap şarkısını beğenmiştin
Ankaraliyim diye geçinen arkadaslar beni hayal kirikliğina uğratti
Ben efkarli ankara havasini daha cok seviyorumOyy zeynebimm benim üzülme sen ankara havası beni inanılmaz neşelendiriyor zaten
umarım o seçilir ben ankara havaları diyecem sanırım
Eğlenmeye güzel zaten, bir şey demiyorum Ama açıp da özel olarak Ankara havası dinlemem yani, pop dinleyicisiyim ben biliyorsuniyi ne halin varsa gör ozaman yine mahfettin gecenin sonunu.
Ben efkarli ankara havasini daha cok seviyorum
yiğit balina gibi bir adamla gelmişti ankara havası diye 1.hafta şutlanmıstı hala gülüyorum hatırlatıkça ayoll hahaha @mrt-06Doğru söze ne denir Şımar bakalım hadi hak ediyorsun
Ben eğlenenlerden ziyade efkarlandiranlari severim.Eğlenmeye güzel zaten, bir şey demiyorum Ama açıp da özel olarak Ankara havası dinlemem yani, pop dinleyicisiyim ben biliyorsun
sen çok yaşa emi. Sende olmazsan ne yaparim bu forumda. Güldürmeyi cok iyi beceriyorsunSanki bilyesini kaybetmiş
Hüseyin Kağıt mıydı kimdi.yiğit balina gibi bir adamla gelmişti ankara havası diye 1.hafta şutlanmıstı hala gülüyorum hatırlatıkça ayoll hahaha @mrt-06
Ayy Allahım bir insanın ağzına övgü bu kadar mı yakışırBen eğlenenlerden ziyade efkarlandiranlari severim.
neyse yorum yok artik
sen çok yaşa emi. Sende olmazsan ne yaparim bu forumda. Güldürmeyi cok iyi beceriyorsun
Hhahah o evet kendisi gibi tuhafta bir şarkısı vardıHüseyin Kağıt mıydı kimdi.
Hüseyin Kağıt Eleneceğini bile bile seçmiştiyiğit balina gibi bir adamla gelmişti ankara havası diye 1.hafta şutlanmıstı hala gülüyorum hatırlatıkça ayoll hahaha @mrt-06
övgü hakedilene yapılır 😉Ayy Allahım bir insanın ağzına övgü bu kadar mı yakışır
Hüseyin Kağıt Eleneceğini bile bile seçmişti
Yiğit'im benim ya az kaldı dönüşüne çok özledim bebüşümü