TVen Bu Şarkı Benim 8. Hafta

8. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Rap Müzikler

Oy: 0 0.0%
  • 2010 Sonrası Yabancı Pop Şarkılar

• Caz Müzik

• Gökhan Türkmen Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Sallamak parayla mı? :A
Benim her cümleme, kelimeme, kullandığım harfe takılıyorsun, ben buna takılınca mı şey oldu. :A

Ben bu gazla iki güne evlenir 1 haftaya Tango starı olurum. :A
Amin, inşallah güzel kardeşim. :bhr: sende inşallah. :A
Hadi inşallah, artık küçük Ömerlerin vakti geldi. :A

Ben tangocumu buldum zaten. :A Ama tango yapacak cesaretim yok açıkcası belki düğünde olur ama biz Erzincanlıyız yani o düğünde halaydan başka bir şey olmaz. :F

Uzun bir düşünmeden sonra Ankara havaları dedim ben şimdiden herkese başarılar diliyorum :D @mrt-06 atacanım şimdiden emeğine sağlık ablam :love1:

Benim her cümleme, kelimeme, kullandığım harfe takılıyorsun, ben buna takılınca mı şey oldu. :A

Hadi inşallah, artık küçük Ömerlerin vakti geldi. :A

Ben tangocumu buldum zaten. :A Ama tango yapacak cesaretim yok açıkcası belki düğünde olur ama biz Erzincanlıyız yani o düğünde halaydan başka bir şey olmaz. :F
İtiraf ettim ama sallıyorum diye. Sen diretiyosun hep :A

Ben o kadar takılmasaydım zamanında, şimdi Admin olamazdınız beyefendi :A:A:A

İtiraf ettim ama sallıyorum diye. Sen diretiyosun hep :A

Ben o kadar takılmasaydım zamanında, şimdi Admin olamazdınız beyefendi :A:A:A
Bugünlerde bana kafayı taktın ettiğim bedduadan ötürü herhalde. :A

Şimdi de kendine pay çıkarıyor hiç unutmam aylık favori editörlerde 1. olduğumda boşluktan oluyorsun diyordun bak gör 4 sene sonra boşluktan mıymış. :A Bunu da yeri gelmişken söyleyeyim içimde kaldı yıllarca. :F

Bugünlerde bana kafayı taktın ettiğim bedduadan ötürü herhalde. :A

Şimdi de kendine pay çıkarıyor hiç unutmam aylık favori editörlerde 1. olduğumda boşluktan oluyorsun diyordun bak gör 4 sene sonra boşluktan mıymış. :A Bunu da yeri gelmişken söyleyeyim içimde kaldı yıllarca. :F
Yazmayı benden öğrendin unutma. Daha virgül koymayı bile bilmiyodun 😎
Ben öğretmesem sana o Türkçeyle seni editör yaparlar mıydı? 😎

Benim sayemde Editör oldun. Boşluktan tabii. Eski modlar falan emekli oldu, mod oldun. Sonra Supermod kalmadı sitede, sen oldun. darksaal ortadan kayboldu co-admin oldun. Admin boşluğundan da admin oldun tabii. OzaN çekilmese asla admin olamazdın :A:A:A:A

Çok kötüyüm :A

Yazmayı benden öğrendin unutma. Daha virgül koymayı bile bilmiyodun 😎
Ben öğretmesem sana o Türkçeyle seni editör yaparlar mıydı? 😎

Benim sayemde Editör oldun. Boşluktan tabii. Eski modlar falan emekli oldu, mod oldun. Sonra Supermod kalmadı sitede, sen oldun. darksaal ortadan kayboldu co-admin oldun. Admin boşluğundan da admin oldun tabii. OzaN çekilmese asla admin olamazdın :A:A:A:A

Çok kötüyüm :A
Canım o benim kendi yazı tarzımdı o zamanlar ergen olduğum için farklılık katmak amacıyla yazıyordum yoksa öyle bir Türkçe olamaz yani. :F

Aslında okuyunca mantıklı geldi gerçekten böyle oldu. :(

Canım o benim kendi yazı tarzımdı o zamanlar ergen olduğum için farklılık katmak amacıyla yazıyordum yoksa öyle bir Türkçe olamaz yani. :F

Aslında okuyunca mantıklı geldi gerçekten böyle oldu. :(
O nasıl bir tarz . Tarzın böyleydi , noktalamadan önce boşluk bırakmak cümle sonuna nokta koymasan daha az batar göze yani o derece . Ama neyse ki başardım . :A , :A , :A

O nasıl bir tarz . Tarzın böyleydi , noktalamadan önce boşluk bırakmak cümle sonuna nokta koymasan daha az batar göze yani o derece . Ama neyse ki başardım . :A , :A , :A
Ergenlik işte tamam daha fazla detaya inme birde örnekle gösteriyor ya. .ss

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking