iyi ne halin varsa gör ozamanBen modern Ankaralılardanım, çok da dinlemem açıkçası Ankara havası![]()
Geçen hava atarken @destere ye öyle demiyordun bide Bir şişe şarap şarkısını beğenmiştin
iyi ne halin varsa gör ozamanBen modern Ankaralılardanım, çok da dinlemem açıkçası Ankara havası![]()
Ben modern Ankaralılardanım, çok da dinlemem açıkçası Ankara havası![]()
Ankaraliyim diye geçinen arkadaslar beni hayal kirikliğina uğrattiklip tam istediğim gibi olmasada şarkı harika![]()
seni kandırıyor işte pis codmin, sende inanıyorsun her hafta safım isveçlim derdine yan bananeiyi ne halin varsa gör ozamanyine mahfettin gecenin sonunu.
Geçen hava atarken @destere ye öyle demiyordun bide Bir şişe şarap şarkısını beğenmiştin
Ankaraliyim diye geçinen arkadaslar beni hayal kirikliğina uğratti
Ben efkarli ankara havasini daha cok seviyorumOyy zeynebimm benim üzülme sen ankara havası beni inanılmaz neşelendiriyor zaten
umarım o seçilirben ankara havaları diyecem sanırım
Eğlenmeye güzel zaten, bir şey demiyorumiyi ne halin varsa gör ozamanyine mahfettin gecenin sonunu.
Ben efkarli ankara havasini daha cok seviyorum![]()
yiğit balina gibi bir adamla gelmişti ankara havası diye 1.hafta şutlanmıstı hala gülüyorum hatırlatıkça ayoll hahahaDoğru söze ne denirŞımar bakalım hadi hak ediyorsun
![]()
Ben eğlenenlerden ziyade efkarlandiranlari severim.Eğlenmeye güzel zaten, bir şey demiyorumAma açıp da özel olarak Ankara havası dinlemem yani, pop dinleyicisiyim ben biliyorsun
![]()
sen çok yaşa emi. Sende olmazsan ne yaparim bu forumda. Güldürmeyi cok iyi beceriyorsunSanki bilyesini kaybetmiş![]()
Hüseyin Kağıt mıydı kimdi.yiğit balina gibi bir adamla gelmişti ankara havası diye 1.hafta şutlanmıstı hala gülüyorum hatırlatıkça ayoll hahaha![]()
![]()
@mrt-06
Ayy Allahım bir insanın ağzına övgü bu kadar mı yakışırBen eğlenenlerden ziyade efkarlandiranlari severim.
neyse yorum yok artik
sen çok yaşa emi. Sende olmazsan ne yaparim bu forumda. Güldürmeyi cok iyi beceriyorsun![]()
Hhahah o evet kendisi gibi tuhafta bir şarkısı vardıHüseyin Kağıt mıydı kimdi.![]()
Hüseyin Kağıtyiğit balina gibi bir adamla gelmişti ankara havası diye 1.hafta şutlanmıstı hala gülüyorum hatırlatıkça ayoll hahaha![]()
![]()
@mrt-06
Ayy Allahım bir insanın ağzına övgü bu kadar mı yakışır![]()
Hüseyin KağıtEleneceğini bile bile seçmişti
Yiğit'im benim ya az kaldı dönüşüne çok özledim bebüşümü![]()