hem şarkılardaki tempo hemde klipteki kıvıranlar muhteşem bir ortam oluşturuyor yalnız @Yiğitt parlaklara asılıyordu klipten bir fok anlamayacaktır
hem şarkılardaki tempo hemde klipteki kıvıranlar muhteşem bir ortam oluşturuyor yalnız @Yiğitt parlaklara asılıyordu klipten bir fok anlamayacaktır
O iş bende kardeşim rahat ol Bilirsin unutmam kolay kolayŞimdiden şu seçilen şarkıları belirleyelim de sonra @MayısKralı'nın entrikalarına maruz kalıyorum.
Olsun cnm çok rahat 8 hit şarkı çıkar hatta artar bileAnkette Gökhan olmasına rağmen Musti diyorum
Ama şöyle bir sıkıntı var Şıkır Şıkır ve Araba yarışamayacaklar. ss
Benim en sevdiğim şu mesela;hem şarkılardaki tempo hemde klipteki kıvıranlar muhteşem bir ortam oluşturuyor yalnız @Yiğitt parlaklara asılıyordu klipten bir fok anlamayacaktır
Ben desteğimi verdim artık senin için, gerisi halkın takdirine kalmışOlsun cnm çok rahat 8 hit şarkı çıkar hatta artar bile
güzelmiş ama bunun kadar etkili değilBenim en sevdiğim şu mesela;
Eyvallah Kaanım. Bundan sonra arşiv danışmanı olarak seni şey edeceğiz maalesef ki @MayısKralı ile iş ortağı oldun.O iş bende kardeşim rahat ol Bilirsin unutmam kolay kolay
Ankara havası dururken?Ankette Gökhan olmasına rağmen Musti diyorum
Ama şöyle bir sıkıntı var Şıkır Şıkır ve Araba yarışamayacaklar. ss
Zaten seçilmez cnm ama destek verenler gözüme giricek buda yeter bence sizeBen desteğimi verdim artık senin için, gerisi halkın takdirine kalmış
Klip mi şarkı mı etkili.güzelmiş ama bunun kadar etkili değil
Ankara da olabilir.Ne güzell bende iki konseptte kaldım gökhan türkmen ve ankara havaları hangisini seçsem diye düşünüyorum
pop seviyorum ama şu ankara havasını bir boydan boya dinleyelim ondan sonra ne halt karıştırırsanız karıştırın umrumda değil
Şımarma oyumu geri alırım valla. ssZaten seçilmez cnm ama destek verenler gözüme giricek buda yeter bence size
Ankara da olabilir.
Ben modern Ankaralılardanım, çok da dinlemem açıkçası Ankara havasıAnkara havası dururken?
Şımarmak benimde hakkımŞımarma oyumu geri alırım valla. ss
Doğru söze ne denir Şımar bakalım hadi hak ediyorsunŞımarmak benimde hakkım