memleket meselemiz bittiyse şimdi özelden şarkı belirle bakalım banaHadi Rihanna haftası başlasın.
Antiler patlayın kudurun..
memleket meselemiz bittiyse şimdi özelden şarkı belirle bakalım banaHadi Rihanna haftası başlasın.
Antiler patlayın kudurun..
Şaka maka 10 saniye önce girsem olacaktı. Tam sayfayı yeniledim, oyu değiştire bastım. Kapanmıştı.Son DK değiştireceğini tahmin ediyordum ama evdeki saatin foruma uymadı.
Yazıklar olsun diyorum içten içe umarım şaka yapıyorsundur...
Ahaha Riri seçilirse çekilirim diye bi yorum okudum pes.O zaman Sıla'da hiç bi hafta ankete koyulmasın.
![]()
Şarkı yollamıyorum diye küsüyorsan hiç konuşma zatenSon DK değiştireceğini tahmin ediyordum ama evdeki saatin foruma uymadı.
Yazıklar olsun diyorum içten içe umarım şaka yapıyorsundur...
memleket meselemiz bittiyse şimdi özelden şarkı belirle bakalım bana![]()
![]()
![]()
Ben Karadeniz'e geçip, sen de oradan çıksaydın ne olay olurduKimsenin fikri değişmeyince son dakikada oyumu Sıla'ya verecektim ama bilgisayarım çöktü![]()
Pardon da sen niye bu kadar yalakasınAhaha Riri seçilirse çekilirim diye bi yorum okudum pes.O zaman Sıla'da hiç bi hafta ankete koyulmasın.
![]()
Ben de mi kullansamHakkımı hela etmem konusmam bi daha iletişime geçmem gibi tehditlerde edildi. Ama sonuç nafile. Büyük galibiyet buyunzafen büyük bir haft bi bekliyor
Bu arada bu hat oy kullanırsın her halde.:☆
Z
İşte bak gerçek yüzünHakkımı hela etmem konusmam bi daha iletişime geçmem gibi tehditlerde edildi. Ama sonuç nafile. Büyük galibiyet buyunzafen büyük bir haft bi bekliyor
Bu arada bu hat oy kullanırsın her halde.:☆
Z
Olay şarkı değil, bu yaptığın tutum hoş değil. Geçen hafta Sıla'ya saydırılırken yine ben savunmuştum Sıla seçilseydi şarkı göndermiyorum diyenler olacaktı yine tepki gösterecektim, şimdi sana soruyorum geçen hafta Sıla'ya haksızlık edenlerden ne farkın kaldı?Şarkı yollamıyorum diye küsüyorsan hiç konuşma zaten![]()
İşte bak gerçek yüzün![]()
Kimsenin fikri değişmeyince son dakikada oyumu Sıla'ya verecektim ama bilgisayarım çöktü![]()
hhahah kulun bir hesabı varsa allahında vardır ayollRihanna kazanmasın diye her şeyi yapmaya razıydım, ama birkaç saniyeyle kaçtı. Dile kolay!![]()
Ben de mi kullansam![]()
Diamonds'a orta puan verebilirimTam puan vereceğin bir Rihanna şarkısı varsa olabilir.![]()
O zaman en baştan birbirimize karşı kışkırtma operasyonuna girişmeyecektin. Ben zaten biraz da sen sinir ol diye uyuzluk yapıyorum şu an ve amacıma da ulaştım karşıdaki adamın gerçek yüzünü ortaya sundum bundan sonrası da önemsiz.Olay şarkı değil, bu yaptığın tutum hoş değil. Geçen hafta Sıla'ya saydırılırken yine ben savunmuştum Sıla seçilseydi şarkı göndermiyorum diyenler olacaktı yine tepki gösterecektim, şimdi sana soruyorum geçen hafta Sıla'ya haksızlık edenlerden ne farkın kaldı?
Diamonds'a orta puan verebilirim![]()
Hee belliHayır aynı tavrım devam ediyor kimseyi tehdit edip yalakalık yapmadan devam ediyorum.![]()
Kışkırtma operasyonu ne ya, anketteki seçenekler azami 2 hafta kalıyor bunu sen de biliyorsun, ee Rihanna da bu hafta ankete gireceğini taa 2 hafta önce söylemiştim. Benim bazı mesajlarımı ciddiye almışsın.O zaman en baştan birbirimize karşı kışkırtma operasyonuna girişmeyecektin. Ben zaten biraz da sen sinir ol diye uyuzluk yapıyorum şu an ve amacıma da ulaştım karşıdaki adamın gerçek yüzünü ortaya sundum bundan sonrası da önemsiz.![]()