- Reaksiyon puanı
- 58,920
- Puanı
- 1,060
Ohh geçmişim Seksendört'ü@Bully 84 le gelseydin bence daha fazla puan alirdin Denize oranla
Bu sonuca ayrı bir sevindim
Ohh geçmişim Seksendört'ü@Bully 84 le gelseydin bence daha fazla puan alirdin Denize oranla
Bana haksızlık yapıyorlar diye diye finale çıkacan.
Teşekkürler ablam.
haha ama ciddiyim sen onla geseydin SilOhh geçmişim Seksendört'ü
Bu sonuca ayrı bir sevindim
Deniz'in benden çok şampiyonluğu var sen benim parlak dönemime denk geldiğin için böyle konuşuyorsunhaha ama ciddiyim sen onla geseydin Sil
baştan sarkisindan daha iyi puan alirdin
10.hafta 2 eleme var sanırım çeyrek finale 4 kişi kalacak bu yarışmada inş koltukların ikisini ikimiz kaparızda diğer ikisine kim düşerse artık
Bu haftaki şarkım fena değildi amaBana haksızlık yapıyorlar diye diye finale çıkacan.
Teşekkürler ablam.
İlk işim seni elemek olacak çikinella, sonra @denizz19 sonra da kim gelirse artık10.hafta 2 eleme var sanırım çeyrek finale 4 kişi kalacak bu yarışmada inş koltukların ikisini ikimiz kaparızda diğer ikisine kim düşerse artık
İyi bari 4 puan fark var. Kalitemle geçerim onu da6 HAFTALIK TOPLAM FİNAL PUANLARI;
11 PUAN: Bully
7 PUAN: denizz19
5 PUAN: Ahmad ve xemrexxx
4 PUAN: Çiğdem-
2 PUAN: batuhankaralar
1 PUAN: Faji ve Harunnn60
@Ahmad @Harunnn60 @dosimosi @destere @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @vadikızı @FaJi
Sen sus beeeeBu haftaki şarkım fena değildi ama
İlk işim seni elemek olacak çikinella
Hadi ordan ben kolay lokma değilim, haftaya lider olup seni eleteceğimSen sus beeee
Ne güzel dilekler bunlar inşallah sevgili cadıcım10.hafta 2 eleme var sanırım çeyrek finale 4 kişi kalacak bu yarışmada inş koltukların ikisini ikimiz kaparızda diğer ikisine kim düşerse artık
Bize zirveler yakışır6 HAFTALIK TOPLAM FİNAL PUANLARI;
11 PUAN: Bully
7 PUAN: denizz19
5 PUAN: Ahmad ve xemrexxx
4 PUAN: Çiğdem-
2 PUAN: batuhankaralar
1 PUAN: Faji ve Harunnn60
@Ahmad @Harunnn60 @dosimosi @destere @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @vadikızı @FaJi
tamam iste parlak döneminde o şarkiyida parlatirdin 😉Deniz'in benden çok şampiyonluğu var sen benim parlak dönemime denk geldiğin için böyle konuşuyorsun
Kısmet değilmiş be Zeyno'm 😛tamam iste parlak döneminde o şarkiyida parlatirdin 😉