batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,265
- Puanı
- 1,061
@MayısKralı senin oyları göremedim sanki konudaSonuçlar İLK MESAJA EKLENDİ! 6. haftamızda da yarışmamıza katkıda bulunan herkese teşekkürler, yeni haftada görüşmek dileğiyle. 😉
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @dosimosi @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Aserat @destere
Açıcam birazdan.@mrt-06 anketi unutma kanka. Ben yarın işe gideceğim için yatıyorum. Haydi sağlıcakla.
Paylaştığımı hatırlıyorum.@MayısKralı senin oyları göremedim sanki konuda
İyi oldu kurtulduk totoştanbu aşşağıdakı mesajı yazmıstım emreye bu çocuk beni ne zaman dinlemezse eleniyor ayoll ama daha ne yapayım ben uyarımı şarkı seçiminde demişim @xemrexxx @mrt-06 @Bully @Harunnn60
sen cem karaca resimdeki gözyaşlarımı kullan ayoll bin sevmekte riskli olur değiştiriceksen cem karaca seç bari eleniceksin yoksa ayoll
Bende değiştir demiştim ama dinlemedi. @xemrexxxbu aşşağıdakı mesajı yazmıstım emreye bu çocuk beni ne zaman dinlemezse eleniyor ayoll ama daha ne yapayım ben uyarımı şarkı seçiminde demişim @xemrexxx @mrt-06 @Bully @Harunnn60
sen cem karaca resimdeki gözyaşlarımı kullan ayoll bin sevmekte riskli olur değiştiriceksen cem karaca seç bari eleniceksin yoksa ayoll
hakliydinYarın açıklanacak diye biliyordum Neyse oylar açıklandığına göre devam et elenmem herhalde
Ben hatırlayamadım bilemiyorumPaylaştığımı hatırlıyorum.
@MayısKralı'nın oyları;
Ahmad (Barış Akarsu - Islak Islak) 8
denizz19 (Seksendört - Ölürüm Hasretinle) 5
batuhankaralar (maNga - Cevapsız Sorular) 7
Çiğdem- (Murat Kekilli - Bu Akşam Ölürüm) 2
Bully (Şebnem Ferah - Sil Baştan) 4
Harunnn60 (Pamela - İstanbul) 6
FaJi (Haluk Levent - Elfida) 1 (Kötü değildi ama diğerleri daha iyiydi )
sokak sanati (Europe - The Final Countdown) 9
xemrexxx (Barış Akarsu - Bir Sevmek Bin Defa Ölmekmiş) 3
MayısKralı (Duman - Senden Daha Güzel) (Herkes iyiydi ama en güzel benimdi )
hhahahah @destere şimdi emrenin elendiğini görünce yine şu smile ile şaşırtır biziİyi oldu kurtulduk totoştan
Bu hafta yine kötü oy vermesen belki de final puanı alabilirdimhakliydin
Toplam final puanları da birazdan geliyor.Ben hatırlayamadım bilemiyorum
Zaten de berbatmış keşke sormasaymışım. ss
Toplam final puanlarını da istiyoruz bu arada canım
sen oy kullanmamissin neyin lafi bu?Bu hafta yine kötü oy vermesen belki de final puanı alabilirdim
Bana haksızlık yapıyorlar diye diye finale çıkacan.Bu hafta yine kötü oy vermesen belki de final puanı alabilirdim
Teşekkürler ablam.