zaten yeterince antici var ayoll birbirimize sahip olmalıyız bizde bir küme oluşturupNe güzel dilekler bunlar inşallah sevgili cadıcım
SON 3 OY KADER DEĞİŞTİRECEK AZ SONRA!!!!!
bu isim daha iyiymişSokak şıllığı ile benimdir kesin
Yeni ismi güzelmiş sokak totoşununbu aşşağıdakı mesajı yazmıstım emreye bu çocuk beni ne zaman dinlemezse eleniyor ayoll ama daha ne yapayım ben uyarımı şarkı seçiminde demişim @xemrexxx @mrt-06 @Bully @Harunnn60
sen cem karaca resimdeki gözyaşlarımı kullan ayoll bin sevmekte riskli olur değiştiriceksen cem karaca seç bari eleniceksin yoksa ayoll
bunda uyarı yapmıstım ama sana cnm endamın yeter ile gelecektin bayada oy almıstı yada manga değiştirmicektin sen kendin kaşındın ayollbu isim daha iyiymiş
Yeni ismi güzelmiş sokak totoşunun
Gerçek bize karşi sahte biz lerin komplosu var son günlerde bunun farkindayiz ama yilmayacağiz
Çikinella sen de yalan atma yildizlarda vasfiyeyi çok seviyorm dedin vasfiyeyle geldiğim hafta elendim.sd buyalanlarina anca @destere kanar
tam puanın için çok teşekkürler bu aradaHep @MayısKralı 'nın oyunu diye oyumu kullandım ankette.
Sonuçlara yorumum ise puan alanlara tebrikler.
bunda uyarı yapmıstım ama sana cnm endamın yeter ile gelecektin bayada oy almıstı yada manga değiştirmicektin sen kendin kaşındın ayoll
tam puanın için çok teşekkürler bu arada
anketten bir fok anlamadım yani konuya fransız kaldım ama yinede bunlar hep @MayısKralı nın oyunları şıkkı na bastım oyumu niyeyse bana sanki o şık mantıklı geldiAnkete oylarınızı bekliyorum sonuçlar tam 22.00'da.
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @dosimosi @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Aserat @destere
İyi yapmışsın.anketten bir fok anlamadım yani konuya fransız kaldım ama yinede bunlar hep @MayısKralı nın oyunları şıkkı na bastım oyumu niyeyse bana sanki o şık mantıklı geldi
birde mayısböcüğünün fikrini alsaydım iyimi kötümü yaptım daha bir netleşecekti durumİyi yapmışsın.
Dur bir çağırıyım; @MayısKralıbirde mayısböcüğünün fikrini alsaydım iyimi kötümü yaptım daha bir netleşecekti durum
o öyle etiketlenmeyle gelmez ona @Çiğdem- in oklavası lazım kafasına indireceksinki farkına varsın çağırdıklarınınDur bir çağırıyım; @MayısKralı
Jüri olcan demi.bu isim daha iyiymiş
Yeni ismi güzelmiş sokak totoşunun
Gerçek bize karşi sahte biz lerin komplosu var son günlerde bunun farkindayiz ama yilmayacağiz
Çikinella sen de yalan atma yildizlarda vasfiyeyi çok seviyorm dedin vasfiyeyle geldiğim hafta elendim.sd buyalanlarina anca @destere kanar
Çok gıcık birisi demi.o öyle etiketlenmeyle gelmez ona @Çiğdem- in oklavası lazım kafasına indireceksinki farkına varsın çağırdıklarının
Jüri olcan demi.
Çok gıcık birisi demi.
- puan verme hakki verirsen olurJüri olcan demi.
Çok gıcık birisi demi.
Bak şu kesinki bazen dinlemek lazım cidden seni ama işte MS'de biraz gümbürtüye gittim seni dinleyince. Oda nazar olsun.bu aşşağıdakı mesajı yazmıstım emreye bu çocuk beni ne zaman dinlemezse eleniyor ayoll ama daha ne yapayım ben uyarımı şarkı seçiminde demişim @xemrexxx @mrt-06 @Bully @Harunnn60
sen cem karaca resimdeki gözyaşlarımı kullan ayoll bin sevmekte riskli olur değiştiriceksen cem karaca seç bari eleniceksin yoksa ayoll
Hhahaha sözümü dnlemeyipte yananlara neden dinlemedin der dinleyipte yananlarada canımız sağolsun derim ayoll 2 yöndede bahanem hazırBak şu kesinki bazen dinlemek lazım cidden seni ama işte MS'de biraz gümbürtüye gittim seni dinleyince. Oda nazar olsun.
2 kez sözünü dinlemedim elenmiştim. Allahın hakkı 3'dür diyip dinleyeyim dedim sonrasını biliyorsun.Hhahaha sözümü dnlemeyipte yananlara neden dinlemedin der dinleyipte yananlarada canımız sağolsun derim ayoll 2 yöndede bahanem hazır