TVen Bu Şarkı Benim 6. Hafta (Sonuçlar)

Sizce bir şarkı bir defa mı kullanılsın yoksa farklı konseptlerde kullanılsın mı?

• Kullanabilir

Oy: 3 18.8%
  • Kullanılmasın

Oy: 8 50.0%
  • Bunlar hep MayısKralı'nın oyunları (Kullanılabilir)

Oy: 5 31.3%

• Kullanılan toplam oy
    16
SON 3 OY KADER DEĞİŞTİRECEK AZ SONRA!!!!!

Sokak şıllığı ile benimdir kesin :A
bu isim daha iyiymiş
bu aşşağıdakı mesajı yazmıstım emreye bu çocuk beni ne zaman dinlemezse eleniyor ayoll ama daha ne yapayım ben uyarımı şarkı seçiminde demişim :A @xemrexxx @mrt-06 @Bully @Harunnn60

sen cem karaca resimdeki gözyaşlarımı kullan ayoll bin sevmekte riskli olur değiştiriceksen cem karaca seç bari eleniceksin yoksa ayoll :A
Yeni ismi güzelmiş sokak totoşunun:A

Gerçek bize karşi sahte biz lerin komplosu var son günlerde bunun farkindayiz ama yilmayacağiz:A

Çikinella sen de yalan atma yildizlarda vasfiyeyi çok seviyorm dedin vasfiyeyle geldiğim hafta elendim.sd buyalanlarina anca @destere kanar:A

bu isim daha iyiymiş

Gerçek bize karşi sahte biz lerin komplosu var son günlerde bunun farkindayiz ama yilmayacağiz:A

Çikinella sen de yalan atma yildizlarda vasfiyeyi çok seviyorm dedin vasfiyeyle geldiğim hafta elendim.sd buyalanlarina anca @destere kanar:A
bunda uyarı yapmıstım ama sana cnm endamın yeter ile gelecektin bayada oy almıstı yada manga değiştirmicektin sen kendin kaşındın ayoll :A

Hep @MayısKralı 'nın oyunu diye oyumu kullandım ankette. :A

Sonuçlara yorumum ise puan alanlara tebrikler. :)
tam puanın için çok teşekkürler bu arada :love1::love1::love1:

bunda uyarı yapmıstım ama sana cnm endamın yeter ile gelecektin bayada oy almıstı yada manga değiştirmicektin sen kendin kaşındın ayoll :A

tam puanın için çok teşekkürler bu arada :love1::love1::love1:

Sen seçmeden 1 gün önce 4-5 kere dinlemiştim. Sen seçince bu bir sinyal dedim ve tam puanı verdim. Hak etti sonuna kadar. :)

anketten bir fok anlamadım yani konuya fransız kaldım ama yinede bunlar hep @MayısKralı nın oyunları şıkkı na bastım oyumu :) niyeyse bana sanki o şık mantıklı geldi :)

bu isim daha iyiymiş

Jüri olcan demi. :A

o öyle etiketlenmeyle gelmez ona @Çiğdem- in oklavası lazım kafasına indireceksinki farkına varsın çağırdıklarının :)
Çok gıcık birisi demi. :)

bu aşşağıdakı mesajı yazmıstım emreye bu çocuk beni ne zaman dinlemezse eleniyor ayoll ama daha ne yapayım ben uyarımı şarkı seçiminde demişim :A @xemrexxx @mrt-06 @Bully @Harunnn60

sen cem karaca resimdeki gözyaşlarımı kullan ayoll bin sevmekte riskli olur değiştiriceksen cem karaca seç bari eleniceksin yoksa ayoll :A
Bak şu kesinki bazen dinlemek lazım cidden seni ama işte MS'de biraz gümbürtüye gittim seni dinleyince. :A Oda nazar olsun. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan