- Reaksiyon puanı
- 59,836
- Puanı
- 1,060
Ohh geçmişim Seksendört'ü@Bully 84 le gelseydin bence daha fazla puan alirdin Denize oranla![]()
Bu sonuca ayrı bir sevindim
Ohh geçmişim Seksendört'ü@Bully 84 le gelseydin bence daha fazla puan alirdin Denize oranla![]()
Bana haksızlık yapıyorlar diye diye finale çıkacan.
Teşekkürler ablam.![]()
haha ama ciddiyim sen onla geseydin SilOhh geçmişim Seksendört'ü
Bu sonuca ayrı bir sevindim![]()
Deniz'in benden çok şampiyonluğu var sen benim parlak dönemime denk geldiğin için böyle konuşuyorsunhaha ama ciddiyim sen onla geseydin Sil
baştan sarkisindan daha iyi puan alirdin![]()
10.hafta 2 eleme var sanırım çeyrek finale 4 kişi kalacak bu yarışmada inş koltukların ikisini ikimiz kaparızda diğer ikisine kim düşerse artık
Bu haftaki şarkım fena değildi amaBana haksızlık yapıyorlar diye diye finale çıkacan.
Teşekkürler ablam.![]()
İlk işim seni elemek olacak çikinella, sonra @denizz19 sonra da kim gelirse artık10.hafta 2 eleme var sanırım çeyrek finale 4 kişi kalacak bu yarışmada inş koltukların ikisini ikimiz kaparızda diğer ikisine kim düşerse artık![]()
![]()
![]()
İyi bari 4 puan fark var. Kalitemle geçerim onu da6 HAFTALIK TOPLAM FİNAL PUANLARI;
11 PUAN: Bully
7 PUAN: denizz19
5 PUAN: Ahmad ve xemrexxx
4 PUAN: Çiğdem-
2 PUAN: batuhankaralar
1 PUAN: Faji ve Harunnn60
@Ahmad @Harunnn60 @dosimosi @destere @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @vadikızı @FaJi
Sen sus beeeeBu haftaki şarkım fena değildi ama
İlk işim seni elemek olacak çikinella![]()
Hadi ordan ben kolay lokma değilim, haftaya lider olup seni eleteceğimSen sus beeee![]()
![]()
![]()
Ne güzel dilekler bunlar inşallah sevgili cadıcım10.hafta 2 eleme var sanırım çeyrek finale 4 kişi kalacak bu yarışmada inş koltukların ikisini ikimiz kaparızda diğer ikisine kim düşerse artık![]()
![]()
![]()
Bize zirveler yakışır6 HAFTALIK TOPLAM FİNAL PUANLARI;
11 PUAN: Bully
7 PUAN: denizz19
5 PUAN: Ahmad ve xemrexxx
4 PUAN: Çiğdem-
2 PUAN: batuhankaralar
1 PUAN: Faji ve Harunnn60
@Ahmad @Harunnn60 @dosimosi @destere @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @vadikızı @FaJi
tamam iste parlak döneminde o şarkiyida parlatirdin 😉Deniz'in benden çok şampiyonluğu var sen benim parlak dönemime denk geldiğin için böyle konuşuyorsun![]()
Kısmet değilmiş be Zeyno'm 😛tamam iste parlak döneminde o şarkiyida parlatirdin 😉