Aman ben zaten kaybedecektim iyi olduyok cnm mr at 2.sezonunu yaptı onun @Bully finale kalmıstı ama rakibi kimdi unuttum yiğit olabilir 2.sezonun büyük finalinde mr at bıraktı yarışmayı vadikızı sonra ben sunucam finali dedi oda beceremedi okadar yarışma sürdü büyük final yapılmadan yayından kaldırıldı
Çok güzelmiş bu.Ben en çok Yunan senfonilerini seviyorum şunu bir dinle. 😉
Eleni abla Türkiye'ye de gelmişti yakın zamanda.
Aylardır yok forumda.klasik müzik konseptini kimse işaratlememeiş yoksa @Tolstoyevski yi çağırmadınızmı konuya klasik müzik onsuz öksüz kalıyor
Bence bir ara yap
Her dinlediğimde çok duygulanırım bu müzik aslında bir Yunan filmi için yapıldı o filmde çok güzeldir.Çok güzelmiş bu.
Ben en çok Yunan senfonilerini seviyorum şunu bir dinle. 😉
Eleni abla Türkiye'ye de gelmişti yakın zamanda.
Ben benzetemedim, nerden öyle bir kanıya vardın. .sssandalyede oturanlardan biri kemal sunalmı ?
Klasik müzik pek sevmem ben de çok popüler şarkılar dışında, @Tolstoyevski'nin Beethoven'ına bir güzel yapıştırırdım 1'leri
@Yiğitt gelince final bölümünü çekelim bari. @Çiğdem-Aman ben zaten kaybedecektim iyi oldu
Mr.At hatrına katıldım, Gökhan Birben'le finale çıkmayı başardım, finaldeki rakibim de Kazım Koyuncu ile @Yiğitt idi
Barış'ı biliyorsun başlattığı tüm yarışmaları yarıda bırakıyor, vadikızı'ndan o rica etmiş finali sunması için, ama olmadı, final bölümüyle yayından kalktı maalesef yarışma
bu resmi uzaklaştır sandalyeye oturt benzeyecektirBen benzetemedim, nerden öyle bir kanıya vardın. .ss
Olabilir benzetmeye çalışınca benziyor gibi.bu resmi uzaklaştır sandalyeye oturt benzeyecektir
hhahah forumun yaşı okadar düşükki ben 25 yaş ile forumun 6-7 büyükleriyle birlikte büyüklerinden sayılıyorum ama forum üyelerinin içi en küçük yaş 70 ayoll bildiğin huzur evi gibi içi geçmiş genç çocuklar başlarınada @mrt-06 ı geçmiş bizimde içimizi çürütücekler ayoll aman dayanalımKlasik müzik pek sevmem ben de çok popüler şarkılar dışında, @Tolsoyevski'nin Beethoven'ına bir güzel yapıştırırdım 1'leri
aynen niyetle alakalı bir durum niyetin benzetmekse elinden kaçmazOlabilir benzetmeye çalışınca benziyor gibi.
Cidden yaşımı söylemeseydim biraz da ciddi olsam 45 derdiniz. Ne yapıyım eski olan her şey bana güzel geliyor, eksiye hep bir özlemim var.hhahah forumun yaşı okadar düşükki ben 25 yaş ile forumun 6-7 büyükleriyle birlikte büyüklerinden sayılıyorum ama forum üyelerinin içi en küçük yaş 70 ayoll bildiğin huzur evi gibi içi geçmiş genç çocuklar başlarınada @mrt-06 ı geçmiş bizimde içimizi çürütücekler ayoll aman dayanalım
Klasik müzik pek sevmem ben de çok popüler şarkılar dışında, @Tolstoyevski'nin Beethoven'ına bir güzel yapıştırırdım 1'leri
böyleleri bizi yönetiyor işte zamanında @OzaN a o kadar dedik klasik müzik testinden geçir codmin atamak için? önüne geleni codmin yaptı codminimiz böyle kültürsüz olursa biz cemaat olarak sıvayıp dururuz kimsede bize bir kabahat yükleyemezhhahah forumun yaşı okadar düşükki ben 25 yaş ile forumun 6-7 büyükleriyle birlikte büyüklerinden sayılıyorum ama forum üyelerinin içi en küçük yaş 70 ayoll bildiğin huzur evi gibi içi geçmiş genç çocuklar başlarınada @mrt-06 ı geçmiş bizimde içimizi çürütücekler ayoll aman dayanalım
Ben Angara bebesiyim klasik müzik de neymiş. ssböyleleri bizi yönetiyor işte zamanında @OzaN a o kadar dedik klasik müzik testinden geçir codmin atamak için? önüne geleni codmin yaptı codminimiz böyle kültürsüz olursa biz cemaat olarak sıvayıp dururuz kimsede bize bir kabahat yükleyemez
sabahtan beri konuda ankara havası konsepti istiyoruz nerelerdesin insan bir el atar destek olurBen Angara bebesiyim klasik müzik de neymiş. ss
Survivor'a dalmışsam görmemişimdirsabahtan beri konuda ankara havası konsepti istiyoruz nerelerdesin insan bir el atar destek olur
hhahah forumun yaşı okadar düşükki ben 25 yaş ile forumun 6-7 büyükleriyle birlikte büyüklerinden sayılıyorum ama forum üyelerinin içi en küçük yaş 70 ayoll bildiğin huzur evi gibi içi geçmiş genç çocuklar başlarınada @mrt-06 ı geçmiş bizimde içimizi çürütücekler ayoll aman dayanalım