TVen Bu Şarkı Benim 6. Hafta

6. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Klasik Müzik

Oy: 0 0.0%
  • 2010 Sonrası Yapılan Yabancı Pop Şarkılar

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Benim sunduğum sezon final yapmıştı. Deniz devam ettirmişti. :D
yok cnm mr at 2.sezonunu yaptı onun @Bully finale kalmıstı ama rakibi kimdi unuttum yiğit olabilir 2.sezonun büyük finalinde mr at bıraktı yarışmayı vadikızı sonra ben sunucam finali dedi oda beceremedi okadar yarışma sürdü büyük final yapılmadan yayından kaldırıldı
:A :A :A

ben bölgelerin rekabetinden bahsetmiştim :) forumda her bölgeden insan var herkes kendi memleketinin türküsüyle katılsın bakalım hangi bölge galip ayrılıyor yarışmadan :)
Onu düşünmüştüm aslında hatta forumda paylaşmıştım ama tutmaz diye düşünüyorum öyle bir format. :)

Pop dışında birçok farklı kategoriyi her hafta sunuyorum ve direkt olarak pop seçilmedi, bakış açın yanlış seçtiğimiz düetler, 90'lar, yeşilçam vs. her türlü müzik türünden şarkılar gördük, o zaman bende derim ki yether x müzik türünden sıkıldım çünkü 90'lar, Düetler, Yeşilçamda vardı mantıklı mı bu? Şuan müzik türlerinden belirgin olarak seçilen konsept fantazi arabesk oldu, pop da diğer türlerle aynı durumda. Rock seçildiğinde ikinci seçilen müzik türü olacak. :)

Sende beni yanlış anlıyorsun ben o türler yoktu demedim ama pop içeriyordu ve de diğer yarışmalarıda ele alıyorum. Ve bundan önce seçilen konseptlerin hiçine laf etmedim. Dediğim gibi karşı çıktığım tek şey Sıla şarkıları. Ama şu gerçek ki forum Sıla-Pop ikilisinden öteye geçemiyor hatta Benim Albümümde Sılayı yasaklamıştı:) @Çiğdem-

Sende beni yanlış anlıyorsun ben o türler yoktu demedim ama pop içeriyordu ve de diğer yarışmalarıda ele alıyorum. Ve bundan önce seçilen konseptlerin hiçine laf etmedim. Dediğim gibi karşı çıktığım tek şey Sıla şarkıları. Ama şu gerçek ki forum Sıla-Pop ikilisinden öteye geçemiyor hatta Benim Albümümde Sılayı yasaklamıştı:) @Çiğdem-
Artık cevap yazmayacağım çünkü 10 saattir aynı şeyleri konuşuyoruz ve bir yere varamadık. :)

Hhahah aa bak 1 tane olur ama 9-10 tane sırf kılasik müzikli hafta olmaz kemanlı adamlar bizi kovalıyor gibi hissederim korku filmi gibi ayoll .A :A :A @mrt-06 @Bully @destere
klasik müzik konseptini işaretleyeceğim :) birde tolstoydan destek alırız sende bizi desteklersen en azından kazanamasakta gücümüzü göstermiş oluruz :)