TVen Bu Şarkı Benim 6. Hafta

6. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Klasik Müzik

Oy: 0 0.0%
  • 2010 Sonrası Yapılan Yabancı Pop Şarkılar

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Benim doğrum bu, lütfen sende benim doğruma saygı göster. Ben seni hedef almadım, forumumuzda bu kadar müzik etkinliği var ancak herkes bir pop düşkünü kendimide dahil ediyorum Arabesk konseptinde çoğu kişi daha nasıl bir şarkı seçeceğimizi bile bilmiyorduk.
Zaten saygısızlık yapmıyorum sen kendi fikrini savunuyorsun ben de kendiminkini, madem "eleştiri" yapıyorsun benim de cevap vermem gerekmez mi?

"Stratejik oy" mevzusunu atlamışım, onu ben ciddi yazmadım yarışmada kaos olsun diye öyle dedim ama sen forumdan çıkmışsın online sanıyordum, sabah gördüğünde farklı yorumlamışsın.

Çoğunluğun dediğine saygı göstermek zorundayız pop da bir müzik türü, ankette olmaması büyük eksizlik olur. Fakat dediğim gibi daha hiç direkt olarak "pop" seçilmedi, bunu da gözardı etme. :)

@mrt-06 e baksana bizim isteğimizi hiç bamyasına bile takmamış :) ankara havası konsepti istemiştim ses seda yok pis codminden :) birde oy zamanı gelince oy at diyip yırtınır bunlara iyilik yaramaz valla :)
O aklımdaydı da gelecek haftanın anketine koyayım dedim seçilirse rekabet açısından daha heyecanlı olur. :A Koycam yani onu da. :)

@mrt-06 ı şuan meşkul cnm :A :A :A
meşgul falan anlamayız her üyeye eşit mesafede saydırmalı:) mayıs böcüğüne saydırırken bizi görmezden gelmesini kabullenemeyiz :)

O aklımdaydı da gelecek haftanın anketine koyayım dedim seçilirse rekabet açısından daha heyecanlı olur. :A Koycam yani onu da. :)
harika olur aslında bölgesel türk halk müziği yarışmasıda yapabilirsin bir ara :) karadeniz havası doğu havası akdeniz havası :)
yalnız ben karadenizi desteklerim her türlü :)

Zaten saygısızlık yapmıyorum sen kendi fikrini savunuyorsun ben de kendiminkini, madem "eleştiri" yapıyorsun benim de cevap vermem gerekmez mi?

"Stratejik oy" mevzusunu atlamışım, onu ben ciddi yazmadım yarışmada kaos olsun diye öyle dedim ama sen forumdan çıkmışsın online sanıyordum, sabah gördüğünde farklı yorumlamışsın.

Çoğunluğun dediğine saygı göstermek zorundayız pop da bir müzik türü, ankette olmaması büyük eksizlik olur. Fakat dediğim gibi daha hiç direkt olarak "pop" seçilmedi, bunu da gözardı etme. :)

Ben pop olmasın demiyorum, sadece pop dışında bir şeylerde olsun diyorum. Elbette pop olmadı ama seçilen Düetler ve 90'larda poptan farksız değildi sende bunu kabul et.
Ayrıca popada karşı değilim eğer 2000-2005 Pop, sadece yerli olmasaydı ona kullanacaktım oyumu. :)

meşgul falan anlamayız her üyeye eşit mesafede saydırmalı:) mayıs böcüğüne saydırırken bizi görmezden gelmesini kabullenemeyiz :)

harika olur aslında bölgesel türk halk müziği yarışmasıda yapabilirsin bir ara :) karadeniz havası doğu havası akdeniz havası :)
Karadeniz yarışması yapmıştık aslında "Hey Gidi Karadeniz". :)

Ne yapıyormuşum. :A

@MayısKralı ile cilveleşmeni kıskanmıs @destere birazda onla ilgilen ayoll :A :A :A

ben bölgelerin rekabetinden bahsetmiştim :) forumda her bölgeden insan var herkes kendi memleketinin türküsüyle katılsın bakalım hangi bölge galip ayrılıyor yarışmadan :)

Hey Gidi Karadeniz vardı @mrt-06 nın dediği gibi ama sen yazları olmuyorsun:A

yok cilveleşme işini seninle yaparız :) araya başkasını katma hogatha :)

şebnem ferah tamamda diğer isimleri kimse sevmiyor onları boşuna yazmışsın :)

Kabul et şimdi sen kızların hayranı olduğu popçulardan daha çok seviyorsundur bu 2 ismi :D

Ben pop olmasın demiyorum, sadece pop dışında bir şeylerde olsun diyorum. Elbette pop olmadı ama seçilen Düetler ve 90'larda poptan farksız değildi sende bunu kabul et.
Ayrıca popada karşı değilim eğer 2000-2005 Pop, sadece yerli olmasaydı ona kullanacaktım oyumu. :)
Pop dışında birçok farklı kategoriyi her hafta sunuyorum ve direkt olarak pop seçilmedi, bakış açın yanlış seçtiğimiz düetler, 90'lar, yeşilçam vs. her türlü müzik türünden şarkılar gördük, o zaman bende derim ki yether x müzik türünden sıkıldım çünkü 90'lar, Düetler, Yeşilçamda vardı mantıklı mı bu? Şuan müzik türlerinden belirgin olarak seçilen konsept fantazi arabesk oldu, pop da diğer türlerle aynı durumda. Rock seçildiğinde ikinci seçilen müzik türü olacak. :)

yok cilveleşme işini seninle yaparız :) araya başkasını katma hogatha :)

şebnem ferah tamamda diğer isimleri kimse sevmiyor onları boşuna yazmışsın :)
Oda yarım kaldı malesef büyük finali yapılamadan yayından kaldırıldı ayoll :A :A :A

orda yoktum ama hakeden kazanmış :) şevval sam ın o muhteşem sesiyle kazanması harika olmuş bazen saydırıyorum jürilerede ama haklarını inkar etmemek lazım arada bir paranın dik gelme ihtimali gibi doğruyu yakalama ihtimalleride var :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking