Oda yarım kaldı malesef büyük finali yapılamadan yayından kaldırıldı ayoll
@vadikızı almıştı ona sormak lazım
Benim sunduğum sezon final yapmıştı. Deniz devam ettirmişti.Oda yarım kaldı malesef büyük finali yapılamadan yayından kaldırıldı ayoll
eleven ın kız olduğunu anladınmı sen onu söyle )Birazdan sizi Stranger Think konusundan etiketliycem, olaylar olaylar ne diziymiş. 😱
yok cnm mr at 2.sezonunu yaptı onun @Bully finale kalmıstı ama rakibi kimdi unuttum yiğit olabilir 2.sezonun büyük finalinde mr at bıraktı yarışmayı vadikızı sonra ben sunucam finali dedi oda beceremedi okadar yarışma sürdü büyük final yapılmadan yayından kaldırıldıBenim sunduğum sezon final yapmıştı. Deniz devam ettirmişti.
Onu düşünmüştüm aslında hatta forumda paylaşmıştım ama tutmaz diye düşünüyorum öyle bir format.ben bölgelerin rekabetinden bahsetmiştim forumda her bölgeden insan var herkes kendi memleketinin türküsüyle katılsın bakalım hangi bölge galip ayrılıyor yarışmadan
Pop dışında birçok farklı kategoriyi her hafta sunuyorum ve direkt olarak pop seçilmedi, bakış açın yanlış seçtiğimiz düetler, 90'lar, yeşilçam vs. her türlü müzik türünden şarkılar gördük, o zaman bende derim ki yether x müzik türünden sıkıldım çünkü 90'lar, Düetler, Yeşilçamda vardı mantıklı mı bu? Şuan müzik türlerinden belirgin olarak seçilen konsept fantazi arabesk oldu, pop da diğer türlerle aynı durumda. Rock seçildiğinde ikinci seçilen müzik türü olacak.
Anladım anladım bu bölüm sarı peruk giydirdi çocuklar kıza benzedi. @Çiğdem-eleven ın kız olduğunu anladınmı sen onu söyle )
tutarda bazı bölgeler çok gerilerde kalır yani hep aynı bölgeden çıkar galibiyet heyecan ölürOnu düşünmüştüm aslında hatta forumda paylaşmıştım ama tutmaz diye düşünüyorum öyle bir format.
Artık cevap yazmayacağım çünkü 10 saattir aynı şeyleri konuşuyoruz ve bir yere varamadık.Sende beni yanlış anlıyorsun ben o türler yoktu demedim ama pop içeriyordu ve de diğer yarışmalarıda ele alıyorum. Ve bundan önce seçilen konseptlerin hiçine laf etmedim. Dediğim gibi karşı çıktığım tek şey Sıla şarkıları. Ama şu gerçek ki forum Sıla-Pop ikilisinden öteye geçemiyor hatta Benim Albümümde Sılayı yasaklamıştı @Çiğdem-
Yatmadan önce 1 doz müthiş iyi geliyor herkese tavsiye ederimiçimiz baylır gıy gıy
Höst maNga'yı sevmeyeni merdaneyle kovalarım!yok cilveleşme işini seninle yaparız araya başkasını katma hogatha
şebnem ferah tamamda diğer isimleri kimse sevmiyor onları boşuna yazmışsın
Ben en çok Yunan senfonilerini seviyorum şunu bir dinle. 😉Yatmadan önce 1 doz müthiş iyi geliyor herkese tavsiye ederim
Hey Gidi Karadeniz
klasik müzik konseptini kimse işaratlememeiş yoksa @Tolstoyevski yi çağırmadınızmı konuya klasik müzik onsuz öksüz kalıyorYatmadan önce 1 doz müthiş iyi geliyor herkese tavsiye ederim
Höst maNga'yı sevmeyeni merdaneyle kovalarım!
he evet ya ben o konuda @Mr.At mahcubum son haftaydı benim sunmamı istemişti
etiket yaptım ama kimse ilgi göstermedi bende birşey yapamadım ki
klasik müzik konseptini işaretleyeceğim birde tolstoydan destek alırız sende bizi desteklersen en azından kazanamasakta gücümüzü göstermiş oluruz