slow güzelse alerjim yoktur sanki slow da hello şarkısıylamı gelmişlerdi? arabeske kaçan berbat şeylerle gelmişlerdiÜçü de slow şarkı senin slowa alerjin var zaar.
slow güzelse alerjim yoktur sanki slow da hello şarkısıylamı gelmişlerdi? arabeske kaçan berbat şeylerle gelmişlerdiÜçü de slow şarkı senin slowa alerjin var zaar.
hhahah sağol cnm manevi desteğini hissediyorum zatensen kılpayı kurtarmışsın paçayı yat kalk bana dua et pis şarkıyla gelmiş ama yinede elenmesin hogatha diye bayağı destek dualarım vardı sana
Anladım, ama güzel bir hafta oldu nostalji yaşadık hepbirlikte.slow güzelse alerjim yoktur sanki slow da hello şarkısıylamı gelmişlerdi? arabeske kaçan berbat şeylerle gelmişlerdi
Kesinlikle çok duygusal şarkı.
Aynı dertten bende muzdaribim.Benim antilerim olmasa sağa iyi sonuçlar alırdı.
sonunda uğraşıp duruyorsunki lafı dönderip kendine getiresin la sana rağmen güzel bir haftaydı işte birde olmasaydın sen dahada muhteşem olacaktı bu da kesin yaniAnladım, ama güzel bir hafta oldu nostalji yaşadık hepbirlikte.
İstersen 1 hafta da sen sun madem beni beğenmiyorsun.sonunda uğraşıp duruyorsunki lafı dönderip kendine getiresin la sana rağmen güzel bir haftaydı işte birde olmasaydın sen dahada muhteşem olacaktı bu da kesin yani
Bazı arkadaşların garezli oy verdiğini düşünüyorum, karakteri olan insan bence şarkı için oy verir. (tek bana değil, genel olarak)
Hakkıyla oy veren herkese büyük teşekkürler.
Tebrikler puan alanlara.
Elenen arkadaşlara üzüldüm
Bir sonraki sonuçlar Çarsambaysa ben müsait değilim ama fırsat bulursam girmeye çalışırım. Büyük olasılıkla ogün gece gelecem eveAynı dertten bende muzdaribim.
erkek sunucu istemiyoruz bayan sunucu istiyoruzİstersen 1 hafta da sen sun madem beni beğenmiyorsun.
senin yerine bir haftalık baş jüri olup batırırım buraları merak etme gözün arkada kalmasınBir sonraki sonuçlar Çarsambaysa ben müsait değilim ama fırsat bulursam girmeye çalışırım. Büyük olasılıkla ogün gece gelecem eve
Tamamdır hocam, teşekkürler. 😉Bir sonraki sonuçlar Çarsambaysa ben müsait değilim ama fırsat bulursam girmeye çalışırım. Büyük olasılıkla ogün gece gelecem eve
Zaten bunu biliyorduk pek de itiraf sayılmaz.erkek sunucu istemiyoruz bayan sunucu istiyoruz
ya ben bunu itiraflar köşesine yollasaydım keşke
olsun anonim takılırdım ondan sonra itirafın kimden geldiğini çözemezlerdi öyle kukumav kuşu gibi düşünüp dururdu forumcanlarTamamdır hocam, teşekkürler. 😉
Zaten bunu biliyorduk pek de itiraf sayılmaz.
Tamamdır hocam, teşekkürler. 😉
Zaten bunu biliyorduk pek de itiraf sayılmaz.
Hhaha o benim sunuculuğumu özlemiş anlasılan tüm nazını çekiyordumerkek sunucu istemiyoruz bayan sunucu istiyoruz
ya ben bunu itiraflar köşesine yollasaydım keşke
ama sunucu dediğin hem bayan olmalı hemde yani transparan kıyafetlerle canlı sunum yapmalıHhaha o benim sunuculuğumu özlemiş anlasılan tüm nazını çekiyordum
ben puanımı yolayacam sadece açıklama günü müsait olamamsenin yerine bir haftalık baş jüri olup batırırım buraları merak etme gözün arkada kalmasın
Hhahah ben bununla sunum yapıyorum oyüzden kavga çıkmıyor benim yarışmalarda ayollama sunucu dediğin hem bayan olmalı hemde yani transparan kıyafetlerle canlı sunum yapmalı
ben puanımı yolayacam sadece açıklama günü müsait olamam