TVen Bu Şarkı Benim 5. Hafta (Sonuçlar)

@EFE UYSAL keşke ilk önerimi seven ne yamazı seçseydin ama seçtiğin şarkıda çok iyiydi elenmen çok şaşırtıcı geçmiş olsun cnm :bhr:

@Bully yine 1.ciliği kapmışsın özellikle fesupanallahı alt etmek büyük başarı ama şarkında çok güzeldi tabi damat ferit :( :( :(
Sona yine parlağı eklemiş kız sen kulkaniyon gece gece mesir macunu mu yiyon hep:F

Arabeski de yeşilçamı da çok isteyerek seçmemiştim ama 6 final puanı kazandırdılar bana Allah bereket versin :A Güzel puan veren herkese teşekkürler :D @mrt-06 kardeşim toplam final puanlarını eklememişsin bu sefer :A

@batuhankaralar @Ahmad @FaJi sizlere de tebrikler :D

@EFE UYSAL @yatutarsa geçmiş olsun canlar :( Efe özellikle sen hak etmemiştin elenmeyi, neyse sağlık olsun artık napalım. ss

@EFE UYSAL keşke ilk önerimi seven ne yamazı seçseydin ama seçtiğin şarkıda çok iyiydi elenmen çok şaşırtıcı geçmiş olsun cnm :bhr:

@Bully yine 1.ciliği kapmışsın özellikle fesupanallahı alt etmek büyük başarı ama şarkında çok güzeldi tabi damat ferit :( :( :(
Baya da iddialıydı şarkı kılpayı elendim nerdeyse sende gidiciymişsin.

Gardaşım geçmiş olsun @yatutarsa. Seni de jüri olarak görmekten mutluluk duyarım. :(

Arabeski de yeşilçamı da çok isteyerek seçmemiştim ama 6 final puanı kazandırdılar bana Allah bereket versin :A Güzel puan veren herkese teşekkürler :D @mrt-06 kardeşim toplam final puanlarını eklememişsin bu sefer :A

@batuhankaralar @Ahmad @FaJi sizlere de tebrikler :D

@EFE UYSAL @yatutarsa geçmiş olsun canlar :( Efe özellikle sen hak etmemiştin elenmeyi, neyse sağlık olsun artık napalım. ss
Onu sonradan açıklayacağım yani birazdan. :A

Aynen zaten filmin de etkisiyle aldım yüksek puanları, 1000 kez izlesem aynı zevki alacağım bir filmdir Ah Nerede. Mekanı cennet olsun Tarık Akan ustanın :(

burda birisinin siralamasina şasirdim. yok artik ama cokta sasirmamak gerek.
emegine sağlik @mrt-06
lutfen zor bir anket sun pop olmasin.
Tsm Thm Rock olsun tek :)

Şaşırtıcı sonuclar ama yapacakta birşey yok cnm ben zaten yarışmalarda artık sunucu hariç yarışmıyorum burada @mrt-06 ı yalnız bırakmamak amaçlı yarışıyorum :bhr:
sen kılpayı kurtarmışsın paçayı yat kalk bana dua et :) pis şarkıyla gelmiş ama yinede elenmesin hogatha diye bayağı destek dualarım vardı sana :)