TVen Bu Şarkı Benim 5. Hafta (Sonuçlar)

yani ne anlatmaya çalıştın beni istemiyormusun yerinde :)

bak sunucu dediğin böyle olmalı insan dilini anlamasada herbişeyi anlıyor :) hava durumunu su gibi ezberledim :)

itiraf dediğin tuvalet ihtiyacı gibidir gelince yapacaksın :) sen sıkışan birine dur mayıs ayı gelsin öyle yaparsın diyebilirmisin ? hadi diyebilirsinde adam altına kaçırır yinede mayıs ayını beklemez :)
Efsane etkinliğimiz İtirafları benzete benzete foka mı benzettin. :F

allahtan alıntılayıp eksiğimi kapatmışsın :) aslında alıntılamasanda olurdu? pis codmin öyle lafları kırk kilometre öteden yakalardı:) artniyetli insanlar güzel sözleri yakalamaz zaten kötüyü çabuk bulur :)
biz ona işine gelinen şeyler görünuyor diyelim.

iyi bakalım sende gözüme şirin görünüyorsun :)
tam anlaşmışken evlilik hazırlıklarına başlayalım o zaman:) birazdan pis insanlar doluşur sayfaya bizi ayırmaya kalkarlar elimizi çabuk tutmamız lazım :)

@vadikızı uyumaya gitmiş:) bugün akustiğe laf atma fırsatı bulamamıştım :) bende diyorum bugün niye bir eksiklik hissediyorum günlük akustiğe saydırmam şart :)

tam anlaşmışken evlilik hazırlıklarına başlayalım o zaman:) birazdan pis insanlar doluşur sayfaya bizi ayırmaya kalkarlar elimizi çabuk tutmamız lazım :)
yanliz sen laflarimi yanliş yöne çekmissin. ben arkadaşima laf etmedim sen oraya çektin :)

Fajiye yazdığım mesajı diyorum. haksiz puan dedimya. orda farkli tarafa çektin
bende tam onu diyordum :) yani @FaJi ye demişsinki birincilik senin hakkındı ama @Bully senin birinciliğini gaspetmiş :)
aslında ikimizde aynı şeyleri söylüyoruz ama ben gizli özneleri açığa çıkardığım için kötü insan oluyorum sen hep alttan alta süpürge dürttüğün halde sen iyi insan oluyorsun :) adaletsiz dünya işte harbi olanlara tahammül yok :)

bende tam onu diyordum :) yani @FaJi ye demişsinki birincilik senin hakkındı ama @Bully senin birinciliğini gaspetmiş :)
aslında ikimizde aynı şeyleri söylüyoruz ama ben gizli özneleri açığa çıkardığım için kötü insan oluyorum sen hep alttan alta süpürge dürttüğün halde sen iyi insan oluyorsun :) adaletsiz dünya işte harbi olanlara tahammül yok :)
Istediğin yöne çek ve harbi olmayacaksin zaten. Olduğun zaman hemen saldırıyorlar sana.

Yok ya o bana gelen anlamsız 1 puan 2 puanları falan kastetti :)