Haksız bazı puanlara rağmen final puani almana sevindim.@mrt-06 @yatutarsa @dosimosi @Harunnn60 @xemrexxx @Yakamoz-Asi @MayısKralı @Bully Yüksek oylarınız için çok teşekkürler.
Ayrıca @yatutarsa @EFE UYSAL geçmiş olsun..
Haksız bazı puanlara rağmen final puani almana sevindim.@mrt-06 @yatutarsa @dosimosi @Harunnn60 @xemrexxx @Yakamoz-Asi @MayısKralı @Bully Yüksek oylarınız için çok teşekkürler.
Ayrıca @yatutarsa @EFE UYSAL geçmiş olsun..
Efsane etkinliğimiz İtirafları benzete benzete foka mı benzettin.yani ne anlatmaya çalıştın beni istemiyormusun yerinde
bak sunucu dediğin böyle olmalı insan dilini anlamasada herbişeyi anlıyorhava durumunu su gibi ezberledim
itiraf dediğin tuvalet ihtiyacı gibidir gelince yapacaksınsen sıkışan birine dur mayıs ayı gelsin öyle yaparsın diyebilirmisin ? hadi diyebilirsinde adam altına kaçırır yinede mayıs ayını beklemez
![]()
laflafı açınca gidişatın nereye savrulacağını kestirmek mümkün olmuyorEfsane etkinliğimiz İtirafları benzete benzete foka mı benzettin.![]()
hahayyt @bully e laf sokmuşsun burda ne güzelHaksız bazı puanlara rağmen final puani almana sevindim.
etiketi becerememişsinlaflafı açınca gidişatın nereye savrulacağını kestirmek mümkün olmuyor)
hahayyt @Bully e laf sokmuşsun burda ne güzelbugünleride gördüm ya gözüm arkada gitmem artık öteki tarafa
![]()
allahtan alıntılayıp eksiğimi kapatmışsınetiketi becerememişsin![]()
Bu konuda beni hep desteklediğin için teşekkürler.Haksız bazı puanlara rağmen final puani almana sevindim.
biz ona işine gelinen şeyler görünuyor diyelim.allahtan alıntılayıp eksiğimi kapatmışsınaslında alıntılamasanda olurdu? pis codmin öyle lafları kırk kilometre öteden yakalardı
artniyetli insanlar güzel sözleri yakalamaz zaten kötüyü çabuk bulur
![]()
harikasınbiz ona işine gelinen şeyler görünuyor diyelim.
iyi bakalım sende gözüme şirin görünüyorsunharikasınburdada benden yana tavır aldığın için seni ne kadar övgüye boğsam azdır
bugün gözüme daha güzel görünüyorsun sanki pis isveçli
)
tam anlaşmışken evlilik hazırlıklarına başlayalım o zamaniyi bakalım sende gözüme şirin görünüyorsun![]()
yanliz sen laflarimi yanliş yöne çekmissin. ben arkadaşima laf etmedim sen oraya çektintam anlaşmışken evlilik hazırlıklarına başlayalım o zamanbirazdan pis insanlar doluşur sayfaya bizi ayırmaya kalkarlar elimizi çabuk tutmamız lazım
![]()
niye şaşırdınki ?yanliz sen laflarimi yanliş yöne çekmissin. ben arkadaşima laf etmedim sen oraya çektin![]()
Fajiye yazdığım mesajı diyorum. haksiz puan dedimya. orda farkli tarafa çektinniye şaşırdınki ?
daha iki mesaj önce sen demedinmi insanlar işine geldiği gibi anlar diye ?![]()
bende tam onu diyordumFajiye yazdığım mesajı diyorum. haksiz puan dedimya. orda farkli tarafa çektin
Istediğin yöne çek ve harbi olmayacaksin zaten. Olduğun zaman hemen saldırıyorlar sana.bende tam onu diyordumyani @FaJi ye demişsinki birincilik senin hakkındı ama @Bully senin birinciliğini gaspetmiş
aslında ikimizde aynı şeyleri söylüyoruz ama ben gizli özneleri açığa çıkardığım için kötü insan oluyorum sen hep alttan alta süpürge dürttüğün halde sen iyi insan oluyorsunadaletsiz dünya işte harbi olanlara tahammül yok
![]()
Istediğin yöne çek ve harbi olmayacaksin zaten. Olduğun zaman hemen saldırıyorlar sana.
Yanliz ben senin İstanbulda kaldiğini bilmiyordum. Facede belirtmissin. burdada yazdiğina göre demek orda kaliyorsun.bak bu mesajında mükemmeldi) bugün isveçle istanbul arasına dostluk köprüsü kurucaz sanırım
![]()
Yok ya o bana gelen anlamsız 1 puan 2 puanları falan kastettibende tam onu diyordumyani @FaJi ye demişsinki birincilik senin hakkındı ama @Bully senin birinciliğini gaspetmiş
aslında ikimizde aynı şeyleri söylüyoruz ama ben gizli özneleri açığa çıkardığım için kötü insan oluyorum sen hep alttan alta süpürge dürttüğün halde sen iyi insan oluyorsunadaletsiz dünya işte harbi olanlara tahammül yok
![]()
malatya - istanbul -edirne arasında mevsimlere göre değişken bir adresim varYanliz ben senin İstanbulda kaldiğini bilmiyordum. Facede belirtmissin. burdada yazdiğina göre demek orda kaliyorsun.
Doğru diyorsun bir gün lafın sonunda biz evli bile çıkabiliriz.laflafı açınca gidişatın nereye savrulacağını kestirmek mümkün olmuyor)
hahayyt @Bully e laf sokmuşsun burda ne güzelbugünleride gördüm ya gözüm arkada gitmem artık öteki tarafa
![]()