Peki, özelden de sorarım zaten.Şuan hayal kırıklığı yaşıyorum sonra söylerim iyi değilim şuan.
Peki, özelden de sorarım zaten.Şuan hayal kırıklığı yaşıyorum sonra söylerim iyi değilim şuan.
ciddiyet batsınkafalı insan singel olmayan birini kovalamaz ee sende singel olmadiğina göre gidebilirsin
bazen insan üzüntüsüne hakim olamıyor )Sen ve bu emoji 😱
Sona yine parlağı eklemiş kız sen kulkaniyon gece gece mesir macunu mu yiyon hep@EFE UYSAL keşke ilk önerimi seven ne yamazı seçseydin ama seçtiğin şarkıda çok iyiydi elenmen çok şaşırtıcı geçmiş olsun cnm
@Bully yine 1.ciliği kapmışsın özellikle fesupanallahı alt etmek büyük başarı ama şarkında çok güzeldi tabi damat ferit
hhahah sus bee piss oyunuda al gitt utanmazSona yine parlağı eklemiş kız sen kulkaniyon gece gece mesir macunu mu yiyon hep
@Yakamoz-Asi bir daha gözüme görünme.
@Yakamoz-Asi düşük ama canın saolsun
Baya da iddialıydı şarkı kılpayı elendim nerdeyse sende gidiciymişsin.@EFE UYSAL keşke ilk önerimi seven ne yamazı seçseydin ama seçtiğin şarkıda çok iyiydi elenmen çok şaşırtıcı geçmiş olsun cnm
@Bully yine 1.ciliği kapmışsın özellikle fesupanallahı alt etmek büyük başarı ama şarkında çok güzeldi tabi damat ferit
hala diyebilir bence birinci olacak şarkıydı yine @Bully bir numara çevirip birinciliği kapmış ama bu sefer fazla bir laf sayamıyorum malesef çünkü şarkı güzeldi@batuhankaralar bundan sonra "şarkomo değol bana puan veroyolor" deme.
Onu sonradan açıklayacağım yani birazdan.Arabeski de yeşilçamı da çok isteyerek seçmemiştim ama 6 final puanı kazandırdılar bana Allah bereket versin Güzel puan veren herkese teşekkürler @mrt-06 kardeşim toplam final puanlarını eklememişsin bu sefer
@batuhankaralar @Ahmad @FaJi sizlere de tebrikler
@EFE UYSAL @yatutarsa geçmiş olsun canlar Efe özellikle sen hak etmemiştin elenmeyi, neyse sağlık olsun artık napalım. ss
Şaşırtıcı sonuclar ama yapacakta birşey yok cnm ben zaten yarışmalarda artık sunucu hariç yarışmıyorum burada @mrt-06 ı yalnız bırakmamak amaçlı yarışıyorumBaya da iddialıydı şarkı kılpayı elendim nerdeyse sende gidiciymişsin.
@yatutarsa haketmiş elenmeyi bu hafta @xemrexxx @sokak sanati ve @yatutarsa elenmesini istediğim şarkılarla gelmişlerdi @EFE UYSAL karpuzu hesapta yoktu o da karambolden gitmişGardaşım geçmiş olsun @yatutarsa. Seni de jüri olarak görmekten mutluluk duyarım.
Şarkısı efsaneydi bence de birinci olması sürpriz değil.hala diyebilir bence birinci olacak şarkıydı yine @Bully bir numara çevirip birinciliği kapmış ama bu sefer fazla bir laf sayamıyorum malesef çünkü şarkı güzeldi
Aynen zaten filmin de etkisiyle aldım yüksek puanları, 1000 kez izlesem aynı zevki alacağım bir filmdir Ah Nerede. Mekanı cennet olsun Tarık Akan ustanın@EFE UYSAL keşke ilk önerimi seven ne yamazı seçseydin ama seçtiğin şarkıda çok iyiydi elenmen çok şaşırtıcı geçmiş olsun cnm
@yatutarsa haketmiş elenmeyi bu hafta @xemrexxx @sokak sanati ve @yatutarsa elenmesini istediğim şarkılarla gelmişlerdi @EFE UYSAL karpuzu hesapta yoktu o da karambolden gitmiş
Üçü de slow şarkı senin slowa alerjin var zaar.@yatutarsa haketmiş elenmeyi bu hafta @xemrexxx @sokak sanati ve @yatutarsa elenmesini istediğim şarkılarla gelmişlerdi @EFE UYSAL karpuzu hesapta yoktu o da karambolden gitmiş
sen kılpayı kurtarmışsın paçayı yat kalk bana dua et pis şarkıyla gelmiş ama yinede elenmesin hogatha diye bayağı destek dualarım vardı sanaŞaşırtıcı sonuclar ama yapacakta birşey yok cnm ben zaten yarışmalarda artık sunucu hariç yarışmıyorum burada @mrt-06 ı yalnız bırakmamak amaçlı yarışıyorum
Kesinlikle çok duygusal şarkı.Kara Gözlüm iyi şarkı ne elenmesi.