aaa sen alıntı yapınca olmuş yine benim etiketler tşşk cnmBenim konularımda etiket olmuyor.
Ben bunları sizin mesajlarınızdan alıyorum yani bu yazım benim değil senin yazındı.
aaa sen alıntı yapınca olmuş yine benim etiketler tşşk cnmBenim konularımda etiket olmuyor.
Ben bunları sizin mesajlarınızdan alıyorum yani bu yazım benim değil senin yazındı.
Anca öyle oluyor zaten. 😡 Gıcık forum. .ssaaa sen alıntı yapınca olmuş yine benim etiketler tşşk cnm
hhahahah artık @OzaN a suç atamazsın cnm forumun sahibi sensin böyle sıkıntılarda seni suçlayacaz artıkAnca öyle oluyor zaten. 😡 Gıcık forum. .ss
Ozan oynayıp bozdu işte eskiden yoktu böyle şeyler.hhahahah artık @OzaN a suç atamazsın cnm forumun sahibi sensin böyle sıkıntılarda seni suçlayacaz artık
Anca öyle oluyor zaten. 😡 Gıcık forum. .ss
Açıyorum 10 DK'ya.Biraz konu dışına çıkalım, bu dizinin konusunu açar mısın
baktı forum yıkılıp basına kalıcak size kakalayıp kaçtı ayoll yıkılıcağını anladığı apartmana sizi koymus oldu gibi birşey benceOzan oynayıp bozdu işte eskiden yoktu böyle şeyler.
Açıyorum 10 DK'ya.
aa ne dizisiymiş oTamamdır, @Çiğdem- oraya yorum yapınca sizi de etiketleyecem haberiniz olsun süper kahramanlı dizi ama sizin Flash'ınız gibi falan değil çok acayip bir dizi mutlaka izlemeniz lazım
aa ne dizisiymiş o
aaaa o diziden haberim olmadı ayoll bakarım bendeX-Men'in çizgi romanında olan bir karaktermiş işte Legion. Süper güçleri var ama kontrol edemiyor falan. Konuya yazarım daha ayrıntılı şekilde
Afişi çok ilgimi çekti birde puanı 9.2. 😱 Konuyu açtım, yorumunu bekliyoruz. Bize yeni fantazik dizi çıktı galiba hemde Marvel'ın. @Çiğdem-Tamamdır, @Çiğdem- oraya yorum yapınca sizi de etiketleyecem haberiniz olsun süper kahramanlı dizi ama sizin Flash'ınız gibi falan değil çok acayip bir dizi mutlaka izlemeniz lazım
senden yüksek puan almak iyi bu arada bencede düşük oylanacaktır benim şarkım final puanında değilim ama elenmeyeyim yeter aslındaOylarımı kullandım.
Herkese bol keseden puan geldi.
Arabeske kötü puan veremezdim zaten.
artık birdahaki bölümlerde ciddi değişiklikler yaparım.
@Bully @denizz19 oldukça güzel puan aldınız.
ve @xemrexxx yine ilk 3tesin (belkide zirve senindir )
@turkuazz bana sanki senin sanatçına haksızlık edilecek gibi geliyor ama benden seveceğin puan aldın. @yatutarsa sende Turkuazz gibi bayan sanatçı ile geldiğin için sanada güzel puan geldi @Ahmad bu haftada seveceksin puanımı.
3 kişi tam puan aldı 4 kişide ikinciliği kaptı
senden yüksek puan almak iyi bu arada bencede düşük oylanacaktır benim şarkım final puanında değilim ama elenmeyeyim yeter aslında
tamam oylarını kullan bak bakalım bir şarkımada birBende şimdi oy vereceğim bakalım senin şarkı nasılmış😉
tamam oylarını kullan bak bakalım bir şarkımada bir
şarkıları çok iyi buda oldukça başarılı bir şarkısıdırşarkın şu an kulağımda gülden hanımın sesini severim ben dilek taşı şarkısına bayılırım
buda güzelmiş bakalım oyum ne olacak 😉
bana burdan seslenmişsin baktım ismim yok ekleyip sildinmi yineaa çok iyi eserler bulunuyor ama şöyle isimlere baktığımda
Orhan Babanın en sevdiğim iki şarkısıdır Batsın bu Dünya zaten bence arabeskin en kral şarkısıdır @Bully Kaderimin Oyunuda haruna şarkı ararken aklıma geldi barış falay ezelde bir şarkı dinliyordu orhanın neydi o diye baktım ve Orhan Babanın en sevdiğim 2.şarkısınıda hatırlamış oldum @Harunnn60
Müslüm Babacılardan ise @xemrexxx en sevdiğim şarkısıyla gelmiş onun cıvık görüntüsüne Müslüm Babanın ağırlığıda tuhaf seçim olmuş
@batunkaralar sonunda adam akıllı seçim yapmışsın iyi puan alıcaksın
@EFE UYSAL da çok iyi seçim yapmış
Ferdi Baba ise en sevdiğim iki şarkısı zaten merak etme sen ben seçtim diğeri bende özledimide @MayısKralı seçmiş bu hafta iyi puan geliyor sanada
ayrıca @sokak sanati telefonun başında gibi bir eserle yine listede iddialı isimlerden
@mrt-06 işini ertelemeden ciddiyetle yapıyorsun emeğine sağlık cnm