TVen Bu Şarkı Benim 4. Hafta

4. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Demet Akalın vs Hande Yener

Oy: 0 0.0%
  • Sezen Aksu Şarkıları

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Tamamdır, @Çiğdem- oraya yorum yapınca sizi de etiketleyecem haberiniz olsun süper kahramanlı dizi ama sizin Flash'ınız gibi falan değil çok acayip bir dizi mutlaka izlemeniz lazım :A
Afişi çok ilgimi çekti birde puanı 9.2. 😱 Konuyu açtım, yorumunu bekliyoruz. :D Bize yeni fantazik dizi çıktı galiba hemde Marvel'ın. :F @Çiğdem-

Selamlar. Sevgilimden yeni ayrıldım bu şarkılar çok kötü etti beni. Arabesk şarkıları ararken buldum kayıt oldum foruma.:( Bi kaç gün çıkmam konudan sanırım.:T:

Trabzon çevresinden birileri var mı? Bana yara bandı olacak bir kız olsa güzel olur.:D

Oylarımı kullandım.
Herkese bol keseden puan geldi.
Arabeske kötü puan veremezdim zaten.
artık birdahaki bölümlerde ciddi değişiklikler yaparım.
@Bully @denizz19 oldukça güzel puan aldınız.

ve @xemrexxx yine ilk 3tesin (belkide zirve senindir :A)
@turkuazz bana sanki senin sanatçına haksızlık edilecek gibi geliyor ama benden seveceğin puan aldın. @yatutarsa sende Turkuazz gibi bayan sanatçı ile geldiğin için sanada güzel puan geldi @Ahmad bu haftada seveceksin puanımı.
3 kişi tam puan aldı 4 kişide ikinciliği kaptı
senden yüksek puan almak iyi:) bu arada bencede düşük oylanacaktır benim şarkım final puanında değilim ama elenmeyeyim yeter aslında:)

Ne güzel okumuş üstadım.:( 3 gündür eve hapis ettim böyle şarkılar dinliyorum. Depresyonun taa ebesine selam söylüyorum.:(

Yazıklar olsun, yazıklar olsun
Kaderin böylesine, yazıklar olsun
Herşey karanlık, nerde insanlık
Kula kulluk edene yazıklar olsun.

Batsın bu dünya, bitsin bu rüya
Ağlatıp da gülene, yazıklar olsun
Dolmamış çileler, yaşanmamış dertler
Hasret çeken gönül, benim mi olsun..

Ben ne yaptım, kader sana
Mahkum etti, beni bana
Her nefeste, bin sitem var
Şikayetim yaradana, şikayetim yaradana.

Şaşıran sen mi yoksa benmiyim bilemedim
Öyle bir dert verdin ki, kendime gelemedim
Çıkmaz bir sokaktayım, yolumu bulamadım
Of...of...of...of...of...of..of..of...off ulan of...

aa çok iyi eserler bulunuyor ama şöyle isimlere baktığımda :F

Orhan Babanın en sevdiğim iki şarkısıdır Batsın bu Dünya zaten bence arabeskin en kral şarkısıdır @Bully :bhr: Kaderimin Oyunuda haruna şarkı ararken aklıma geldi barış falay ezelde bir şarkı dinliyordu orhanın neydi o diye baktım ve Orhan Babanın en sevdiğim 2.şarkısınıda hatırlamış oldum @Harunnn60 :bhr:

Müslüm Babacılardan ise @xemrexxx en sevdiğim şarkısıyla gelmiş onun cıvık görüntüsüne Müslüm Babanın ağırlığıda tuhaf seçim olmuş :A
@batunkaralar sonunda adam akıllı seçim yapmışsın iyi puan alıcaksın :A
@EFE UYSAL da çok iyi seçim yapmış :F

Ferdi Baba ise en sevdiğim iki şarkısı zaten merak etme sen ben seçtim diğeri bende özledimide @MayısKralı seçmiş bu hafta iyi puan geliyor sanada :A

ayrıca @sokak sanati telefonun başında gibi bir eserle yine listede iddialı isimlerden :A

@mrt-06 işini ertelemeden ciddiyetle yapıyorsun emeğine sağlık cnm :bhr:
bana burdan seslenmişsin baktım ismim yok ekleyip sildinmi yine :)