TVen Bu Şarkı Benim 4. Hafta

4. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Demet Akalın vs Hande Yener

Oy: 0 0.0%
  • Sezen Aksu Şarkıları

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Benim profilime girilince arkada dombra da çaldırabiliyor muyuz üstat? :A Özellikle @BesaleT ve @Tolstoyevski bizzat istediler benden bu eseri :A :A

Şeytan diyor onunla da ben yarışayım ama şeytana uyup yarışmacı olasım yok zira vaktim de yok :A
Dombra ile sıkıntımız yok güzelim Türk müziğini Akp'ye mal edene şaşarım sadece. :D Orjinali çalabilir severim. :D

hhahah bu faceden resimlerime sonrada son halime bakınca yeniden aşkı debleşti :F
konuyu sadece ikimize açık yap diğerlerine kilitli olsun :A :A :A
hemen kendine pay çıkarmışsın hogatha :) sırf çirkinliğini görmek için hesap açmıştım :)

güzel bir şarkı birde her cümlenin sonunu iiiii diye getirmese dahada güzel olacak :)

@destere ne anlasin arabeski.
biz hayatın bağrından kopup gelmişiz, mücadele etmissiz hayatla, aşkı hüznü kederi görmüşüz bu hayatta. tek dostumuz arabesk şarkılar olmuş. bi onlar anlamış halimizden.
kime neyi anlatiyoruz ki? Bizim ne çektiğimizi nerden bilecekler ?
arabesk seven birinin aynı zamanda ahmet kaya gibi bir kaliteyi beğenmesi hayal kırıklığı :) bir ahmet kaya 500 arabeskçiye bedeldir benim açımdan :)

Son düzenleme:
hemen kendine pay çıkarmışsın hogatha :) sırf çirkinliğini görmek için hesap açmıştım :)

güzel bir şarkı birde her cümlenin sonunu iiiii diye getirmese dahada güzel olacak :)

arabesk seven birinin aynı zamanda ahmet kaya gibi bir kaliteyi beğenmesi hayal kırıklığı :) bir ahmet kaya 500 arabeskçiye bedeldir benim açımdan :)
Ahmet Kaya dedin birsey diyemiyecem simdi :D
ama ben ingilizce tarzda dinlerim. Bende her tarz mevcut Destos

Sadece 3 kişi recap göndermedi yarın 12'ye kadar göndermezseniz ben belirleyip yükleyeceğim. Gönderseydiniz şimdi Youtube'ye yükleyip oylamayı başlatacaktım. Hep de aynı üçlü. :T: @xemrexxx @MayısKralı @FaJi

Sadece 3 kişi recap göndermedi yarın 12'ye kadar göndermezseniz ben belirleyip yükleyeceğim. Gönderseydiniz şimdi Youtube'ye yükleyip oylamayı başlatacaktım. Hep de aynı üçlü. :T: @xemrexxx @MayısKralı @FaJi
@FaJi digerleri gibi cok aktif olmuyor ama genelde gece takildigida oluyor. Kendisine burdan belirtelim sarki secimini yaptigi anda buraya paylasirken hemen recapida desin :D ve Yildizlarada oy kullanmasini Rica ederiz :D