O zaman müsait oluyorum recap yapmayaO zaman bana şarkı konuşuruz deme 4 diyor ya. Harbi hep sen 4'de gönderiyorsun neden.
Bence telefon daha iyi.
O zaman müsait oluyorum recap yapmayaO zaman bana şarkı konuşuruz deme 4 diyor ya. Harbi hep sen 4'de gönderiyorsun neden.
Bence telefon daha iyi.
ben genelde sunucu seçerse 1 veriyorum ama sonucta bu seçimde benimde önerim vardı oyüzden kuralımı bozacamBaşımıza bela almayalım ablacım.
Dombra ile sıkıntımız yok güzelim Türk müziğini Akp'ye mal edene şaşarım sadece. Orjinali çalabilir severim.Benim profilime girilince arkada dombra da çaldırabiliyor muyuz üstat? Özellikle @BesaleT ve @Tolstoyevski bizzat istediler benden bu eseri
Şeytan diyor onunla da ben yarışayım ama şeytana uyup yarışmacı olasım yok zira vaktim de yok
ben genelde sunucu seçerse 1 veriyorum ama sonucta bu seçimde benimde önerim vardı oyüzden kuralımı bozacam
Senin söylediğini görmedim cnm sonra arayış yaparken @mrt-06 ile birlikte karar verdik zaten mavi amvi seçmişti atacan mavi maviyi ben sildirttim ibodan nefret edsiyorumTelefonu ben söylemiştim 1 ver gitsin sokak sanatına hiç acıma
Şimdi göndersene, recabı tamamlıyım.O zaman müsait oluyorum recap yapmaya
Arkadaşlar lütfen kavga istemiyorum. @DoğuDombra ile sıkıntımız yok güzelim Türk müziğini Akp'ye mal edene şaşarım sadece. Orjinali çalabilir severim.
Vadikızına düzgün konuş len herun .ssBalık burcu olan insanlar takılmasın
hemen kendine pay çıkarmışsın hogatha sırf çirkinliğini görmek için hesap açmıştımhhahah bu faceden resimlerime sonrada son halime bakınca yeniden aşkı debleşti
konuyu sadece ikimize açık yap diğerlerine kilitli olsun
güzel bir şarkı birde her cümlenin sonunu iiiii diye getirmese dahada güzel olacakEvet benimde herkesin adı gibi bildiği bir parça olan Kaderimin Oyunu diyoruz..
Güzel puanlarınızı bekliyoruz.
@mrt-06 @Çiğdem- @destere @xemrexxx @OzaN @MasacRE- @Ahmad @MayısKralı
@denizz19 @turkuazz @Bully @yatutarsa @FaJi @Billy Kane @dosimosi @tolgab @EFE UYSAL @yatutarsa @batuhankaralar @Yakamoz-Asi @Aserat @soo
arabesk seven birinin aynı zamanda ahmet kaya gibi bir kaliteyi beğenmesi hayal kırıklığı bir ahmet kaya 500 arabeskçiye bedeldir benim açımdan@destere ne anlasin arabeski.
biz hayatın bağrından kopup gelmişiz, mücadele etmissiz hayatla, aşkı hüznü kederi görmüşüz bu hayatta. tek dostumuz arabesk şarkılar olmuş. bi onlar anlamış halimizden.
kime neyi anlatiyoruz ki? Bizim ne çektiğimizi nerden bilecekler ?
önemli islerim vardinereye kaçıyosun zeynoşum
hahahaha ben yeterince vurdum sira sendeVur be vur daha ölmedi @destere yanlış ata oynadın kardeeeeş
bu konseptte doğru atı bulsam bende o ata oynayacağımda seçtiğiniz atlar berbatVur be vur daha ölmedi @destere yanlış ata oynadın kardeeeeş
Ahmet Kaya dedin birsey diyemiyecem simdihemen kendine pay çıkarmışsın hogatha sırf çirkinliğini görmek için hesap açmıştım
güzel bir şarkı birde her cümlenin sonunu iiiii diye getirmese dahada güzel olacak
arabesk seven birinin aynı zamanda ahmet kaya gibi bir kaliteyi beğenmesi hayal kırıklığı bir ahmet kaya 500 arabeskçiye bedeldir benim açımdan
emel sayın ın türk sanat müziği arabeskle ilgisi yok emel teyzemizi kötü konseptlerinize alet etmeyinKararsız olanlar bu şarkılara da baksınlar... Çok alternatif var..
@FaJi digerleri gibi cok aktif olmuyor ama genelde gece takildigida oluyor. Kendisine burdan belirtelim sarki secimini yaptigi anda buraya paylasirken hemen recapida desin ve Yildizlarada oy kullanmasini Rica ederizSadece 3 kişi recap göndermedi yarın 12'ye kadar göndermezseniz ben belirleyip yükleyeceğim. Gönderseydiniz şimdi Youtube'ye yükleyip oylamayı başlatacaktım. Hep de aynı üçlü. @xemrexxx @MayısKralı @FaJi
Kim demiş aktif olmuyor diye@FaJi digerleri gibi cok aktif olmuyor ama genelde gece takildigida oluyor. Kendisine burdan belirtelim sarki secimini yaptigi anda buraya paylasirken hemen recapida desin ve Yildizlarada oy kullanmasini Rica ederiz
Faji gizli aktiflerden aktif ama kendini belli etmiyor.@FaJi digerleri gibi cok aktif olmuyor ama genelde gece takildigida oluyor. Kendisine burdan belirtelim sarki secimini yaptigi anda buraya paylasirken hemen recapida desin ve Yildizlarada oy kullanmasini Rica ederiz
Hadi bekliyom sonra ben seçince beğenmiyorsun.Kim demiş aktif olmuyor diye
ama bak gece takiliyor dedim ve geldin tahmin ettim yaniKim demiş aktif olmuyor diye
Cumartesimi sonuclar ve saati? ben ogün evde olmayacagim, kacta dönerim belirsizFaji gizli aktiflerden aktif ama kendini belli etmiyor.
Hadi bekliyom sonra ben seçince beğenmiyorsun.
Pazar maalesef Cumartesi evde yokum. .ssama bak gece takiliyor dedim ve geldin tahmin ettim yani
Cumartesimi sonuclar ve saati? ben ogün evde olmayacagim, kacta dönerim belirsiz
Yildizlarda pazar :O @denizz19Pazar maalesef Cumartesi evde yokum. .ss
Şarkıyla cevap vereyim.Yildizlarda pazar :O @denizz19
haftanin 7 günü var, nasil beceriyorsunuz hep cakismayi