aslında sevindim bu duruma benim olmadığım sosyal mecralarda işin ne burası neyine yetmiyorhahah evet 2012 yılında açmıstım hesabı 2015 yılıyla itibariyle son 2 yıldır öylesine ara sıra uğruyorum şuan sosyal emdya hesaplarından bu forumu kullanıyorum çünkü
bugün günlerden de perşembe onuda söyliyim belki unutmuşsundur senin safinaz seni iki ayda leylaya çevirdi
hhahaha diğer yerlerden elimi eteğimi çektim zaten ben öyle ayrı ayrı yerlerde aynı anda takılamıyorum cnm vaktim oldummu burada harcıyorum işte twetter zaten sevmiyorum hesabım yokaslında sevindim bu duruma benim olmadığım sosyal mecralarda işin ne burası neyine yetmiyor
kimleri seviyorsun sen hülya avsardan olsunmu mesala ebru gündeş falan yada ferdi müslüm baba orhandanmı istiyorsun
ama arada bir güncel resimlerini ekle mutlaka hem kardan adam resmini çekmişsinde yanına kendinide koysaydın daha güzel olurduhhahaha diğer yerlerden elimi eteğimi çektim zaten ben öyle ayrı ayrı yerlerde aynı anda takılamıyorum cnm vaktim oldummu burada harcıyorum işte twetter zaten sevmiyorum hesabım yok
köye bayramda gitmiştik ozaman güncel resmimi koymuştum seninde çirkinleşmişşsind edğin yine kafama estikçe koyarımama arada bir güncel resimlerini ekle mutlaka hem kardan adam resmini çekmişsinde yanına kendinide koysaydın daha güzel olurdu
olsun çirkin mirkinde olsa seyretmesi güzel oluyor sen ekleköye bayramda gitmiştik ozaman güncel resmimi koymuştum seninde çirkinleşmişşsind edğin yine kafama estikçe koyarım
Şarkılara bak. Jüri olarak bu hafta pas geçme lüksümüz yok mu?SEÇİLEN ŞARKILAR (Recaplarınızı özelden bekliyorum. )
Bully (Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya)
EFE UYSAL (Müslüm Gürses - Affet)
FaJi (Müslüm Gürses - Nilüfer)
yatutarsa (Zara - Kaç Kadeh Kırıldı)
xemrexxx (Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik)
denizz19 (İbrahim Tatlıses - Aramam)
turkuazz (Gülden Karaböcek - Ben Olmalıydım)
batuhankaralar (Müslüm Gürses - Bir Ömür Yetmez)
Çiğdem- (Ferdi Tayfur- Merak etme Sen)
Ahmad (İbrahim Tatlises - Haydi Söyle)
MayısKralı (Ferdi Tayfur - Bende Özledim)
sokak sanati (Hakan Altun - Telefonun Başında)
@Bully @EFE UYSAL @FaJi @yatutarsa @xemrexxx @denizz19 @turkuazz @batuhankaralar @Çiğdem- @Ahmad @MayısKralı
Şarkı paylaşmayanlar; @Harunnn60
hhahah tamam kafama estikçe koyarım cnm sen şifreni kaydet unutmaolsun çirkin mirkinde olsa seyretmesi güzel oluyor sen ekle
dur şifremidemi sana söylesem napsam ben yine unuturum hafıza sıfır @gözlemci gelmiş haberin olsun hogatha bir selam bile vermedi diyorhhahah tamam kafama estikçe koyarım cnm sen şifreni kaydet unutma
Neden abicim? Sevmediğin bir tarz mı?Şarkılara bak. Jüri olarak bu hafta pas geçme lüksümüz yok mu?
Eee oha.
hhahah şimdi haberim oldu hoşgeldin @gözlemcidur şifremidemi sana söylesem napsam ben yine unuturum hafıza sıfır @gözlemci gelmiş haberin olsun hogatha bir selam bile vermedi diyor
@Harunnn60 a seçenek sun ayollNeden abicim? Sevmediğin bir tarz mı?
Eee oha.
Daha seçmedi mi Harun.hhahah şimdi haberim oldu hoşgeldin @gözlemci
metin belgesine kaydet dursun masa üstünde bilgisayarınını
@Harunnn60 a seçenek sun ayoll
sayfasına uğrayacaksın burdaki hoşgeldinleri saymıyormuşhhahah şimdi haberim oldu hoşgeldin @gözlemci
Yok. Bunlardan hangisine eksik puan verilebilir diye bir düşünce düştü aklıma.Neden abicim? Sevmediğin bir tarz mı?
Eee oha.
Hoşbuldum ama kalıcı değilim Çiğdemhhahah şimdi haberim oldu hoşgeldin @gözlemci
sen bu konuda ne arıyon la hogathayla iki dedikodu yapamadık ağız tadıylaDaha seçmedi mi Harun.
@Harunnn60 ın yeni haberi oluyor ayoll onuda ben haber ettim az önce süreyi kısa tuttun çoıcuk sıkıstı ayoll .ADaha seçmedi mi Harun.