Bunlar geçici süreliğine yazıyorum, bak önceki haftaların başlıklarına. Ayrıca yazımda kural dışı bir şey yok.Ben bu başlığı yazsam ceza verir @mrt-06
Bunlar geçici süreliğine yazıyorum, bak önceki haftaların başlıklarına. Ayrıca yazımda kural dışı bir şey yok.Ben bu başlığı yazsam ceza verir @mrt-06
şarkıcı kadınmı erkekmi onu söylesen yeterliyok türbüşon değil bu defa
sadece gönderme yaptım bildirim gitmemesine yazdığım Polisiye dizide komediye yön verdim yorumcular görünmeyen düşmanı göremedilerBunlar geçici süreliğine yazıyorum, bak önceki haftaların başlıklarına. Ayrıca yazımda bir kural dışı bir şey yok.
Bayan şarkıcışarkıcı kadınmı erkekmi onu söylesen yeterli
İboyu bende sevmiyorum Atacan'ın dediği gibi ama düşük puan verilmeyecek kadar sağlam sesi var şimdi Allah İçin
Antilicik besleyince sesi bülbür olsa fark etmiyor bence o gıcık herifi değiştir çok seçenek var@denizz19 da gıcık kapıyormuş, ne çok ortak noktanız çıkıyor.
rihannaya benziyorsa bu iş tamamdır benden tam puan gelirBayan şarkıcı
Evet arabesk şarkı o kral tvde o dalda yarışmıştı müziğin yolculuğunda gülben ergende kandıramazsın beniye çok yüksek oylar aldı onuda düşüneblirsiniz @denizz19 arabeskte ödülde almıstı
O kadarı içim yorum yapamayacağım ama bu sesi dinleyince tüm jüriler tam puan oylamalı şarkıyarihannaya benziyorsa bu iş tamamdır benden tam puan gelir
Sana değil Umut'a seçiyoruz zaten. Yakışıyor mu bir öğretmene bu laflar.O da çok güzel üff kafamın içine ıçtınız
O zaman onu yapalım.Evet arabesk şarkı o kral tvde o dalda yarışmıştı müziğin yolculuğunda gülben ergende kandıramazsın beniye çok yüksek oylar aldı onuda düşüneblirsiniz @denizz19 arabeskte ödülde almıstı
daha konserveyi belirleyemediniz şarkıcıyı nasıl belirleyebildinki ?O kadarı içim yorum yapamayacağım ama bu sesi dinleyince tüm jüriler tam puan oylamalı şarkıya
Çiğdem bana kötü verirse versin illa ki seveni çıkacaktır İbonunSana değil Umut'a seçiyoruz zaten. Yakışıyor mu bir öğretmene bu laflar.
O zaman onu yapalım.
@Ahmad Harun'a mesaj atsana gelip şarkısını paylaşsın. .ss
sanırım benim gibi sende pek kullanmıyorsun face i en son benim silinen hesapta yazdıklarım duruyor benden sonraya ait mesaj yokben facedeyim dur haruna söyliyeyim @destere ile uğraşıyordum facede
hahah evet 2012 yılında açmıstım hesabı 2015 yılıyla itibariyle son 2 yıldır öylesine ara sıra uğruyorum şuan sosyal emdya hesaplarından bu forumu kullanıyorum çünküsanırım benim gibi sende pek kullanmıyorsun face i en son benim silinen hesapta yazdıklarım duruyor benden sonraya ait mesaj yok
Bu hafta çok gerilimli geçecek.Çiğdem bana kötü verirse versin illa ki seveni çıkacaktır İbonun