Evet.İbrahim Tatlıses'i mi diyorsunİbrahim Erkal - Canısı
Mavi mavi olsun dedi Atacan.Oldukça meraklandım seçeceğin şarkıyı ya![]()
araştiracaktim dahaSenin seçeceğin hangisiydi?![]()
Bence de daha da kafamı yoramam 2 hafta üst üste zirve gördük inşalah ilk 3 alırız da bu sefer de İbrahim beye mesaj atarımEvet.Yok ben pek o şarkıyı sevmiyorum.
![]()
Ben o olmazsa olmaz demedim ki, illa onu seçecek değiliz, senin önerin ne?Mavi mavi olsun dedi Atacan.
Cevap verirse helal olsun, birde ret atarsa ünlü oluruz.Bence de daha da kafamı yoramam 2 hafta üst üste zirve gördük inşalah ilk 3 alırız da bu sefer de İbrahim beye mesaj atarım![]()
Buda mavi mavinin isveccesiBen o olmazsa olmaz demedim ki, illa onu seçecek değiliz, senin önerin ne?![]()
Oha dur dinliyorum.Buda mavi mavinin isveccesi
Sanat müziği bu bebeğimKeza bu parça da harikadır.
Oha dur dinliyorum.
@Çiğdem- yarın da gelmezse ciddi anlamda korkmaya başlıycam.![]()
Konuda 3 misafir var, senin ünlü dostlarından biri olabilir mi acaba.Aramam'a desteklerinizi bekliyoruz efendim.
Sanat müziği bu bebeğim![]()
@sokak sanati 5 gün gelneyecen demişti bana.Keza bu parça da harikadır.
Oha dur dinliyorum.
5 gün sonra gelecem demiş konuda hangi güne denk geliyor ne zaman gitrmişti bu çocuk hesap edelimKeza bu parça da harikadır.
Oha dur dinliyorum.
Hayır bu arabesk adım gibi eminim.Aramam'a desteklerinizi bekliyoruz efendim.
Sanat müziği bu bebeğim![]()
Biri Sıla diğer ikisini bilmiyorumKonuda 3 misafir var, senin ünlü dostlarından biri olabilir mi acaba.![]()
Beğendinmi blå blå' yu pardon mavi maviyiHayır bu arabesk adım gibi eminim.![]()
Biri de Perran Kutman.Biri Sıla diğer ikisini bilmiyorum![]()
Yok pek beğenmedim sanki kelimeler uyumlu gelmedi bana.Beğendinmi blå blå' yu pardon mavi maviyi![]()
tabiki orjinali gibi değil ama uyumlu. isvecce anlamadığından.Biri de Perran Kutman.
Yok pek beğenmedim sanki kelimeler uyumlu gelmedi bana.![]()