Senin gibi müzik üstadını sunucu yapan kimse eli öpülesiO olur demi gardaşım @yatutarsa? Yalnış bir şey söylemek istemiyorum yardım edin.![]()
Senin gibi müzik üstadını sunucu yapan kimse eli öpülesiO olur demi gardaşım @yatutarsa? Yalnış bir şey söylemek istemiyorum yardım edin.![]()
Ben de Özledim caizdir...O olur demi gardaşım @yatutarsa? Yalnış bir şey söylemek istemiyorum yardım edin.![]()
Her müzik türünü çok iyi biliyorum diye bir şey mi dedim daha önce.Senin gibi müzik üstadını sunucu yapan kimse eli öpülesi![]()
ben emel arabesk şarkıcı diye her şarkısı oluyor sandımHer müzik türünü çok iyi biliyorum diye bir şey mi dedim daha önce.Bir bu birde rock müziğe çok uzağım ankete eklemeyeceğim.
Ama onda az çok belli olur herhalde.
Ayrıca ne olmuş yani @Çiğdem- de hata yaptı.![]()
Emel Sayın sanat müziği sanatçısı Arabesk demesi güldürdüHer müzik türünü çok iyi biliyorum diye bir şey mi dedim daha önce.Bir bu birde rock müziğe çok uzağım ankete eklemeyeceğim.
Neyse şarkını bekliyoruz.ben emel arabesk şarkıcı diye her şarkısı oluyor sandım![]()
siz hep pop seçmişsiniz normaldirHer müzik türünü çok iyi biliyorum diye bir şey mi dedim daha önce.Bir bu birde rock müziğe çok uzağım ankete eklemeyeceğim.
Belirtisiz kişi zamiri kullanıp durma ya link koy bu de.
Evet sadece sözlerini değiştirip okumuş Mavi Boncuk diye.
Bu kesin olur.
Belirtisiz kişi zamiri kullanıp durma ya link koy bu de.![]()
Sen Çiğdem'e ne bakıyon onun doğması bile hata üzerineHer müzik türünü çok iyi biliyorum diye bir şey mi dedim daha önce.Bir bu birde rock müziğe çok uzağım ankete eklemeyeceğim.
@Bully Kader bizi bir araya getirmek istiyorHerkesin kalbinde dinmeyen bir yarası vardır 😉
sadece aşk değil, yaşanmışlıklarda saklı arabeskte.
Ne demiş Orhan Baba? batsın bu dünya![]()
Tamamdır bu olsun.Hayır madem bu tarzı bilmiyorsunuz neden ankete oy kullanıyorsunuz.
Bu kesin olur.
Aaaa Cengiz Kurtoğlu'nun da muhteşem parçaları var unutulmuş cidden.![]()