Ya İbrahim Tatlıses daha güçlü bir ses o kadar çok seçim var ki kafamda şu an bile değişsem yeridir yanı o dereceKararsız kalmışsın belli
İboyu kişilik olarak sevmem ama bu şarkı şahanedir
Bu şarkı sanat müziğidir arabesk değil net
madem millet moruk seçiyor aklıma birşey geldi sunacam birazdanMilletin kararına saygı duymalısın.
Benim bildiğim arabesk fantezi tarzı; acı, isyan dolu şarkılardır. Mavi Boncuk bence de halk müziği insana pozitiflik veren bir şarkı konsepte uygun değil bence ablacım.madem millet moruk seçiyor aklıma birşey geldi sunacam birazdan
Sen hangisiydin.@mrt-06 benim şarkım arabesk mi
bunu seçAğır damar şarkılar dışında arabesk ve normal şarkıları ayırt edemiyorum, bu ne lan.
O aklıma geldi ama arabesk oluyor mu ki?bende şaşkınım
Bergen var Güllü var Hatice var aaaa nerde nerde nerde
ama tabi siIm tarziniz degil.
Kibariyeden Eller kiymet bilmiyor annemi seç @Ahmad tam puanim sana ozaman
Benim bildiğim arabesk fantezi tarzı; acı, isyan dolu şarkılardır. Mavi Boncuk bence de halk müziği insana pozitiflik veren bir şarkı konsepte uygun değil bence ablacım.
Sen hangisiydin.
doğru türk halk müziği türk sanat arabesk bazen karısıyor çünkü arabesk şarkısıcısı sanat müziğide hak müziğide söyeyebliyor sevdiğim bir şarkı varda alternatifde bakyorum değiştiricem çok alternatif varYa İbrahim Tatlıses daha güçlü bir ses o kadar çok seçim var ki kafamda şu an bile değişsem yeridir yanı o derece
Nerdeyse 2 yıldır forumda müzik yarışmaları var hepimiz ahkam kesiyoruz, cehaletimiz açığa çıktı.Müzikten ne kadar anladığımız ortaya çıktı
@sokak sanati gelmezse ben seçmek isterim şarkıyıNetd'nin Arebesk listesi var ordan da bakabilirsiniz.
Araştırınca öğrendim şimdi Selami Şahin söylediği için arabesktir diye düşünmüştüm. Neyseki @Çiğdem-benden daha fazla uçmuş.Slow bir pop şarkısı o.
O olur demi gardaşım @yatutarsa? Yalnış bir şey söylemek istemiyorum yardım edin.Araştırınca öğrendim şimdi Selami Şahin söylediği için arabesktir diye düşünmüştüm. Neyseki @Çiğdem-benden daha fazla uçmuş.
Ferdi Tayfur Bende Özledim arabesk mi? Eğer öyleyse o olsun. @mrt-06
Selamin Şahin fantazi kategorisi yani oda oluyor çunku arabesk ve fantazi secilecekAraştırınca öğrendim şimdi Selami Şahin söylediği için arabesktir diye düşünmüştüm. Neyseki @Çiğdem-benden daha fazla uçmuş.
Ferdi Tayfur Bende Özledim arabesk mi? Eğer öyleyse o olsun. @mrt-06