TVen Bu Şarkı Benim 4. Hafta

4. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Demet Akalın vs Hande Yener

Oy: 0 0.0%
  • Sezen Aksu Şarkıları

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Ağır damar şarkılar dışında arabesk ve normal şarkıları ayırt edemiyorum, bu ne lan. :D

bende şaşkınım
Bergen var Güllü var Hatice var aaaa nerde nerde nerde
ama tabi siIm tarziniz degil.
Kibariyeden Eller kiymet bilmiyor annemi seç @Ahmad tam puanim sana ozaman :D

Ya ben bu tarzı bilmiyorum ya da tarza uygun şarkılar seçilmiyor. :A

Benim bildiğim arabesk fantezi tarzı; acı, isyan dolu şarkılardır. Mavi Boncuk bence de halk müziği insana pozitiflik veren bir şarkı konsepte uygun değil bence ablacım. :D

Sen hangisiydin. :D
Ya İbrahim Tatlıses daha güçlü bir ses o kadar çok seçim var ki kafamda şu an bile değişsem yeridir yanı o derece :F
doğru türk halk müziği türk sanat arabesk bazen karısıyor çünkü arabesk şarkısıcısı sanat müziğide hak müziğide söyeyebliyor sevdiğim bir şarkı varda alternatifde bakyorum değiştiricem çok alternatif var :A

Araştırınca öğrendim şimdi Selami Şahin söylediği için arabesktir diye düşünmüştüm. Neyseki @Çiğdem-benden daha fazla uçmuş.:A

Ferdi Tayfur Bende Özledim arabesk mi? Eğer öyleyse o olsun. @mrt-06
O olur demi gardaşım @yatutarsa? Yalnış bir şey söylemek istemiyorum yardım edin. :A

Araştırınca öğrendim şimdi Selami Şahin söylediği için arabesktir diye düşünmüştüm. Neyseki @Çiğdem-benden daha fazla uçmuş.:A

Ferdi Tayfur Bende Özledim arabesk mi? Eğer öyleyse o olsun. @mrt-06
Selamin Şahin fantazi kategorisi yani oda oluyor çunku arabesk ve fantazi secilecek