TVen Bu Şarkı Benim 4. Hafta

4. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Demet Akalın vs Hande Yener

Oy: 0 0.0%
  • Sezen Aksu Şarkıları

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
hahah evet 2012 yılında açmıstım hesabı 2015 yılıyla itibariyle son 2 yıldır öylesine ara sıra uğruyorum şuan sosyal emdya hesaplarından bu forumu kullanıyorum çünkü :A
aslında sevindim bu duruma:) benim olmadığım sosyal mecralarda işin ne burası neyine yetmiyor :)

Ya ben bugün olduğunu bilmiyordum @mrt-06 @Çiğdem- bari yardım edin bana. :D
bugün günlerden de perşembe onuda söyliyim belki unutmuşsundur :) senin safinaz seni iki ayda leylaya çevirdi :)

aslında sevindim bu duruma:) benim olmadığım sosyal mecralarda işin ne burası neyine yetmiyor :)
hhahaha diğer yerlerden elimi eteğimi çektim zaten ben öyle ayrı ayrı yerlerde aynı anda takılamıyorum cnm vaktim oldummu burada harcıyorum işte :A twetter zaten sevmiyorum hesabım yok :F

Ya ben bugün olduğunu bilmiyordum @mrt-06 @Çiğdem- bari yardım edin bana. :D
kimleri seviyorsun sen hülya avsardan olsunmu mesala ebru gündeş falan yada ferdi müslüm baba orhandanmı istiyorsun :A

hhahaha diğer yerlerden elimi eteğimi çektim zaten ben öyle ayrı ayrı yerlerde aynı anda takılamıyorum cnm vaktim oldummu burada harcıyorum işte :A twetter zaten sevmiyorum hesabım yok :F
ama arada bir güncel resimlerini ekle mutlaka :) hem kardan adam resmini çekmişsinde yanına kendinide koysaydın daha güzel olurdu :)

ama arada bir güncel resimlerini ekle mutlaka :) hem kardan adam resmini çekmişsinde yanına kendinide koysaydın daha güzel olurdu :)
köye bayramda gitmiştik ozaman güncel resmimi koymuştum seninde çirkinleşmişşsind edğin :A yine kafama estikçe koyarım :F

SEÇİLEN ŞARKILAR (Recaplarınızı özelden bekliyorum. :D)
Bully (Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya)
EFE UYSAL (Müslüm Gürses - Affet)
FaJi (Müslüm Gürses - Nilüfer)
yatutarsa (Zara - Kaç Kadeh Kırıldı)
xemrexxx (Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik)
denizz19 (İbrahim Tatlıses - Aramam)
turkuazz (Gülden Karaböcek - Ben Olmalıydım)
batuhankaralar (Müslüm Gürses - Bir Ömür Yetmez)
Çiğdem- (Ferdi Tayfur- Merak etme Sen)
Ahmad (İbrahim Tatlises - Haydi Söyle)
MayısKralı (Ferdi Tayfur - Bende Özledim)
sokak sanati (Hakan Altun - Telefonun Başında)

@Bully @EFE UYSAL @FaJi @yatutarsa @xemrexxx @denizz19 @turkuazz @batuhankaralar @Çiğdem- @Ahmad @MayısKralı

Şarkı paylaşmayanlar; @Harunnn60
Şarkılara bak. Jüri olarak bu hafta pas geçme lüksümüz yok mu? :T:

hhahah şimdi haberim oldu hoşgeldin @gözlemci :A :A :A

metin belgesine kaydet dursun masa üstünde bilgisayarınını :F

@Harunnn60 a seçenek sun ayoll :A
sayfasına uğrayacaksın burdaki hoşgeldinleri saymıyormuş :)
masa üstünde not defteri var oraya yazayım kaydedeyim bu sefer işi savsaklamayalım bir daha böyle bir hesap bulmam imkansız :)