Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 6.Hafta

iste bende gecen @Bully e yarismacisindan dolayi degilde kendisinden dolayi destek gelinir deyince ilk basta sen konuya atlayip haksizlik ediyorsun deyip ogün canimi SIKMISTIN.
bak iste kendin ne güzel itiraf ettin.
Alkisliyorum seni

birşey sorcam hem yarışmacı olmak hemde yarışmacı olmak neden dejavantaj oluyor senin gözünde :D
İşte itiraf geldi Bully i destekliyorum dedi Sarpı değil @dosimosi :A her şey ortada :F
hahah sarpı kim yönetiyor @Bully sonuc olarak onu desleklemiş oluyorum destekleme amacım sarpı seçtiği için ama ben yarışma başlamadan dedim benim desteğim ezele diye suskunlarla gelirse @dosimosi yi 1.yaparım dedim öylede yaptım bully u tutsam yine onu 1.yapardım benim desteğim ezel dizisine oylamalarımla bunu kanıtladım zaten geçen gün suskunalrla 3. sırada yer verdim @Bully a :A :A :A

@vadikızı anlamadımkı cnm :F

hahah sarpı kim yönetiyor @Bully sonuc olarak onu desleklemiş oluyorum destekleme amacım sarpı seçtiği için ama ben yarışma başlamadan dedim benim desteğim ezele diye suskunlarla gelirse @dosimosi yi 1.yaparım dedim öylede yaptım bully u tutsam yine onu 1.yapardım benim desteğim ezel dizisine oylamalarımla bunu kanıtladım zaten geçen gün suskunalrla 3. sırada yer verdim @Bully a :A :A :A

sen diyosun ya hani yarışmacı sunucu olmamalı diye ikisi birden olunca ne oluyor ki :D

Biz anladık :A hadi git odun at sobaya .ss

neyse herkes anladigini anladi, zaten söylenen birseyde kanitlanmis oldu.
artik yorum yok.

sen diyosun ya hani yarışmacı sunucu olmamalı diye ikisi birden olunca ne oluyor ki :D
Ben kendi adıma tercih etmiyorum cnm hem lokantada patron olucaksın hemde çalısan olucaksın bir karizma çizilir :F yada acun survivorda yarışırken düşünsene program onun yarısıp 1.olup ödülüde o alıyor kendi çalıp kendi oynamıs oluyor :A ben yarışmamı sunarken birde yarısıp şampiyon olmak tuhafıma gidiyor başkalarına karışmam ben kendi adıma öyle karar aldım :A :A :A

aslında bana herşey yakışıyor :) bana yakışan herkese yakışmaz :)
hahha aa doğru bak sana yakısan herkese yakısmıyor öyle sempatik birisinki sapıklık gibi iğrenc bişrşey bile sana yakısıyor ayoll başkalarına yakısmaz mesala :A :A :A

Ben kendi adıma tercih etmiyorum cnm hem lokantada patron olucaksın hemde çalısan olucaksın bir karizma çizilir :F yada acun survivorda yarışırken düşünsene program onun yarısıp 1.olup ödülüde o alıyor kendi çalıp kendi oynamıs oluyor :A ben yarışmamı sunarken birde yarısıp şampiyon olmak tuhafıma gidiyor başkalarına karışmam ben kendi adıma öyle karar aldım :A :A :A
Forumdaki bir yarışmayla bu verdiğin örneklerin hiçbir alakası Yok tamamen bağlantısız örnekler. Neticede ben oylarımı önceden ilgili kişiye atıyorum Ve sonrasında oylar bana geliyor. Üzgünüm yine en iyi sen bilmiyorsun :)

Forumdaki bir yarışmayla bu verdiğin örneklerin hiçbir alakası Yok tamamen bağlantısız örnekler. Neticede ben oylarımı önceden ilgili kişiye atıyorum Ve sonrasında oylar bana geliyor. Üzgünüm yine en iyi sen bilmiyorsun :)
ve üstelik oylarini yollayan kisiler kendi oylarini biliyor. sen herhangi müdahalede zaten bulunamazsin. hic bir sey anonim olmadigi icin ve herkesin oylari masaya yatirildigi icin kendin birinci olsan dahil kimse diyemez sunu yaptin bunu yaptin diye. onu söyleyen anca kendisini kandirir.

hahhaah ben denizin sunucu olması yanlıs desem haklısın bu kendimle aldığım bir karar sana hiçbir zaman bir sözüm lafım olmadı bulursan öyle bir yazımı getirip gösterirsin ayoll
enims eninle hiçbir zaman bir sorunum olmadı sevdiğim bir arkadaşımsın :A

Hadi size iyi sohbetler basim agridi :D
@mrt-06 nin yarismasinda gelmeye calisirim.
aksama misafirler gelecek ama illa birkac yorum yazarim belki bakalim

hahhaah ben denizin sunucu olması yanlıs desem haklısın bu kendimle aldığım bir karar sana hiçbir zaman bir sözüm lafım olmadı bulursan öyle bir yazımı getirip gösterirsin ayoll
enims eninle hiçbir zaman bir sorunum olmadı sevdiğim bir arkadaşımsın :A
Zaten benimle sorunun olamaz :A

@destere M ile başlayan yarışmacılar elensin diyor,yarışmada erkek yarışmacılar çoğunlukta Mli yarışmacılar elenince sanki erkek yarışmacı kalmayacak bu açıdan söyledim:) Tabiki bayan yarışmacı da kazanabilir çoğunluk açısından söyledim @destere Mli yarışmacılar elensin diyor:D
M ler öncelikle bir elensin sonra S ile başlayanları şutlarız demiştim :) yani bayanların kazanması tabikide tek dileğimiz ama iki güzel oyuncu gitti cansuyu şampiyon görmek isterdim @eskici batırdı işi :) neslihandan ümidimiz vardı @sokak sanati sıvayıp kaçtı :) şimdi tek dileğimiz demet teyzeyle gonca ve nur ablamızın zafere ulaşması :)

@denizz19 sen goncayı bayandan saymıyormusun yoksa eledinizde haberimizmi yok ? :)

M ler öncelikle bir elensin sonra S ile başlayanları şutlarız demiştim :) yani bayanların kazanması tabikide tek dileğimiz ama iki güzel oyuncu gitti cansuyu şampiyon görmek isterdim @eskici batırdı işi :) neslihandan ümidimiz vardı @sokak sanati sıvayıp kaçtı :) şimdi tek dileğimiz demet teyzeyle gonca ve nur ablamızın zafere ulaşması :)

@denizz19 sen goncayı bayandan saymıyormusun yoksa eledinizde haberimizmi yok ? :)
ben nezaman eleniyorum peki ? :)

Unutmuşum yazmayı :D