- Reaksiyon puanı
- 58,917
- Puanı
- 1,060
Yolladım az önce.erken yollasalar olmuyor sanki.
@Bully sahnelerim tamam diyordu neyi bekliyor. sonuclardan sonra hemen yollayabilir.
Yolladım az önce.erken yollasalar olmuyor sanki.
@Bully sahnelerim tamam diyordu neyi bekliyor. sonuclardan sonra hemen yollayabilir.
Laf çıkarma ya başka ne zaman çıldırdı her hafta dramla geldim.Yine çıldırıyor
Bebeği öldüğünde de çıldırdı Kaftan zamanı daLaf çıkarma ya başka ne zaman çıldırdı her hafta dramla geldim.
burayada ekle izleyelim şimdidende oylama zamanı hemen yollariz oy.Yolladım az önce.
O zaman bu şarkı benden sana gelsin. Ley ley.Bebeği öldüğünde de çıldırdı Kaftan zamanı da
Her zaman yarayacak diye bir kaide yokburayada ekle izleyelim şimdidende oylama zamanı hemen yollariz oy.
en son işe yaramadi görücüye çıkarmama taktiğin
üff tamamHer zaman yarayacak diye bir kaide yok
Deniz başlatır zaten birazdan, az sabır
Teşekkürler canım.
iyi düşünmüşsün bana ilk kez etiket geldi burdan ama yinede oy göndermeyeceğim@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @sokak sanati @vadikızı @mrt-06 @turkuazz @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @batuhankaralar @eskici @Harunnn60 @Aserat @FaJi @Sherlock @EFE UYSAL @cookies @HeisenBerg
OYLAMA BAŞLADI ETİKET OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜMDEN
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @sokak sanati @vadikızı @mrt-06 @turkuazz @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @batuhankaralar @eskici @Harunnn60 @Aserat @FaJi @Sherlock @EFE UYSAL @cookies @HeisenBerg
OYLAMA BAŞLADI ETİKET OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜMDEN
yok ondan değil. iyi bak etiketlereTamam sen düşündün
benim sahneyi begendinmi?iyi düşünmüşsün bana ilk kez etiket geldi burdan ama yinede oy göndermeyeceğim
Hee eski etiket yine kalmış ama senin uğrayacağın zaten kesin bir daha olmazyok ondan değil. iyi bak etiketlere
bir dahakine affetmem 😡Hee eski etiket yine kalmış ama senin uğrayacağın zaten kesin bir daha olmaz