Bundan sonra herseye alınmak yok.
şuana kadar burda nasip olmadı birisiyle sesli görüşmek.
nasip sanaymış işte. kıymetlimsin
kime niyet kime kısmet derler doğruymuş![]()
çıkacak doğru tabii bana kısmetmişş ay ne şanslıyım yaşasın
Bundan sonra herseye alınmak yok.
şuana kadar burda nasip olmadı birisiyle sesli görüşmek.
nasip sanaymış işte. kıymetlimsin
kime niyet kime kısmet derler doğruymuş![]()
zamanla oda olurayy evett yok yok alınmam merak etme sen sende benim kıymetlimsin cnm benim sesini duydum sıra görmekte o günü merakla bekliyorum bakalım karşıma nasıl bir güzellik
çıkacak doğru tabii bana kısmetmişş ay ne şanslıyım yaşasın![]()
zamanla oda olurkismet bakacagiz 😛
Ayy biliyoruz hanım olduğunuzu kimse size bir şey mi dedi ben mesela @Çiğdem- in erkek olduğunu düşünüyorum
yo yani ben vadikizinin bayan olduguna inandimAyy biliyoruz hanım olduğunuzu kimse size bir şey mi dedi ben mesela @Çiğdem- in erkek olduğunu düşünüyorum![]()
Güzel şarkıAska tövbeliyimiste beni anlatan bir sarki
bu hafta çok iyi sahneyle karşınızdayız..bu sahneye kayıtsız kalamayacaksınız,tüm yarışmacılara başarılar
![]()
![]()
Sahne Özeti: Ecevit Ahuya karşı olan hislerini açıklar,bu durumdada duygu yüklü harika bir sahne ile izleyici karşılaşır..
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @dosimosi @yader @sokak sanati @vadikızı @mrt-06 @denizz19 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @batuhankaralar @eskici @Harunnn60 @Aserat @FaJi @Sherlock @Ahmad @EFE UYSAL @cookies @HeisenBerg
yo yani ben vadikizinin bayan olduguna inandim![]()
Murat elensin diyorsun ama sanki yarışmayı bir bayanmı kazanacak kalan yarışmacıların çoğu erkek büyük ihtimal erkek yarışmacı kazanır yarışmayıahu çok güzel ağlıyor onun hatrına üçbeş puan artırmak mümkün olsada ecevit o artıların üç mslini harcayıp eksiye düşürüyor?![]()
Demet ve Nur kaldı hanımlardanMurat elensin diyorsun ama sanki yarışmayı bir bayanmı kazanacak kalan yarışmacıların çoğu erkek büyük ihtimal erkek yarışmacı kazanır yarışmayı![]()
Buda asik olma yolunda olursam yada bana karsi hisler beslendigini anladigim an devreye koydugum sarki
ben ne sevebilirim nede sevilmeliyim![]()
evet olabilirayy sen benim erkek olduğumumu düşünüyodun bidee
![]()
@destere M ile başlayan yarışmacılar elensin diyor,yarışmada erkek yarışmacılar çoğunlukta Mli yarışmacılar elenince sanki erkek yarışmacı kalmayacak bu açıdan söyledimDemet ve Nur kaldı hanımlardan![]()