Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 6.Hafta

denize stratejik olarak kullanırmıyım bilmiyorum ben sunuculuk yaparkende finallerde hep avantajı olmayanalra kullandım :A ama sarp finalde olursa karşında onu tutarım diğerlerini bilmiyorum bakalım karşına kim çıkıcak ayoll :A :A :A
tamam iste aradigim cevapti. Ozaman bana o lafi demiyecektin. direk deki Sarp haricinde kimseyi desteklemem. Avantaji olmayan lafinin bahanesine siginma 😉
@denizz19

Bitti mi :)

Ben ordayım yazabilirsin :A
ben degilim :D dur geliyorum. bilgisayardan gireyim.

tamam iste aradigim cevapti. Ozaman bana o lafi demiyecektin. direk deki Sarp haricinde kimseyi desteklemem. Avantaji olmayan lafinin bahanesine siginma 😉
@denizz19

ben degilim :D dur geliyorum. bilgisayardan gireyim.
Yahu Sarp işin bahanesi onun zaafı Kaan'a :A
@Bully u destekliyorum diye kıskanıyor deniz efendi ama yarışmacı sunucu değilim ilk defa ayoll özgür bir juri olrak destekleyebilirim favorimi :A :A :A

@Bully u destekliyorum diye kıskanıyor deniz efendi ama yarışmacı sunucu değilim ilk defa ayoll özgür bir juri olrak destekleyebilirim favorimi :A :A :A
iste bende gecen @Bully e yarismacisindan dolayi degilde kendisinden dolayi destek gelinir deyince ilk basta sen konuya atlayip haksizlik ediyorsun deyip ogün canimi SIKMISTIN.
bak iste kendin ne güzel itiraf ettin.
Alkisliyorum seni