Diyecek bir sözüm yok.@Amoureux yine kafa karışıklığı yapmış 2014 sonrası demiş ne diyorsun.
Evet ama slow bir yabancı net efsane bilmeyen yoktur.
Yok şuan iyiyim ben olaylara girmim.![]()
Diyecek bir sözüm yok.@Amoureux yine kafa karışıklığı yapmış 2014 sonrası demiş ne diyorsun.
Evet ama slow bir yabancı net efsane bilmeyen yoktur.
Yok şuan iyiyim ben olaylara girmim.![]()
Geçen haftakilerden tek farklı olan o çünkü![]()
Stüdyo kayıtlarını beğenmediğim için eski şarkıları sevmiyorum80'ler neyine yetmiyor.![]()
Gören de her hafta düzenli oy kullanıyor sanır.Stüdyo kayıtlarını beğenmediğim için eski şarkıları sevmiyorum![]()
Stüdyo kayıtlarını beğenmediğim için eski şarkıları sevmiyorum![]()
En azından burada kullanıyorum. Başka insanların kulak sağlığı için.Gören de her hafta düzenli oy kullanıyor sanır.![]()
Elimden gelse......Öldür onu..
Tabii ki sonradan katılınmıyor öyle şey olur mu.En azından burada kullanıyorum. Başka insanların kulak sağlığı için.
Sonradan katılınıyor mu yarışmaya? Ama oy vermeden katılmak istiyorum, sadece şarkı yollicam
Elimden gelse......
Neden katılınmasınki? Bence sen bir yolunu bulursun sayın adminiçem.Tabii ki sonradan katılınmıyor öyle şey olur mu.
Aman bir recalim var sana Meloş.
mrt'nin var bir yarışması...
Eeeee?
Meloş kullanır oylarını....
Eeeee?
Her hafta beni çekemez...
Göndermez asıl oylarınıııı....
Ranga ranga ranga.![]()
Hem çakma de yarışmamıza hemde katılmak istiyorum de anlayamadım açıkcası.Neden katılınmasınki? Bence sen bir yolunu bulursun sayın adminiçem.![]()
İçeriden fethedicektim yarışmayı. TrolleyecektimHem çakma de yarışmamıza hemde katılmak istiyorum de anlayamadım açıkcası.2. sezona diyelim efendim, yetkilerimi kötüye kullanamam.
![]()
Bana bu kötülüyü yapmazsın bence. 😱 2. bedduamı etmeme ramak kaldı... Birincisini biliyorsun geri çekmedim. 😉İçeriden fethedicektim yarışmayı. Trolleyecektim![]()
Senin bedduanın tutmayacağına eminim, istediğin kadar etBana bu kötülüyü yapmazsın bence. 😱 2. bedduamı etmeme ramak kaldı... Birincisini biliyorsun geri çekmedim. 😉![]()
Göreceğiz Melihcim, vize haftasında kaçacak mı kaçmayacak mı o tren.Senin bedduanın tutmayacağına eminim, istediğin kadar et
Troll şarkılar seçicektim. Bazıları da bana gülüp yüksek puan verecek ve böylece hemen elenmeyecektim![]()
Neyseki vize haftamız yok hahaGöreceğiz Melihcim, vize haftasında kaçacak mı kaçmayacak mı o tren.
Güzel hayalmiş ama artık bunları öğrendiğime göre yarışmayla ilişkin sadece bu anket olarak kalacak.![]()
Final de mi yok sen ne okuyordun? Mutfak sanatları falan mıydı.Neyseki vize haftamız yok haha
2. Sezon olursa eğer çakma programının, katılıyorum desem zıplayarak alırsın beni valla![]()
Otomotiv Mühendisliği. Zaten yeterince zor olduğu için vizeleri her hafta bir ya da 2 sınav olacak şekilde ayarlanıyor. Yani zor olduğu için senin bedduan vız gelirFinal de mi yok sen ne okuyordun? Mutfak sanatları falan mıydı.
Sanki sürekli yorum yazan reyting getiren biri misin de senin peşinden tavşan gibi zıplıycakmışım.![]()
Sen benim için hala reyting rekorları kırıyorsun ama.Otomotiv Mühendisliği. Zaten yeterince zor olduğu için vizeleri her hafta bir ya da 2 sınav olacak şekilde ayarlanıyor. Yani zor olduğu için senin bedduan vız gelir
Haklısın. Benim pek reytingim yok 2014'ten beri![]()
Ben de ona güvenerek saydırıyorım hep sanaSen benim için hala reyting rekorları kırıyorsun ama.Sen bana o kadar kötü söz söyle yine de kıyamıyorum.
![]()