TVen Bu Şarkı Benim 3. Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Çok kararsız kaldım. Benim gibi hala şarkısını seçmeyen vardır eminim :D
Youtubeden 90li şarkılar yaz hareketli yada slow hangisi terciğinse yaz liste gelir. bazen aklımıza gelmeyen ama aslında çok beğendiğimiz şarkılara denk geliyoruz.

@mrt-06 puanlama olarak normal juri gibi verme hakkimizda var demi ? yani 1den 14'e kadar, ve ayni anda kac kisiye ayni puan veriliyor ?
90lar konseptinide merakla bekliyorum :D acik ara favorim olan bir sarki var :D bakalim kimin elinde kalacak :A

@mrt-06 puanlama olarak normal juri gibi verme hakkimizda var demi ? yani 1den 14'e kadar, ve ayni anda kac kisiye ayni puan veriliyor ?
90lar konseptinide merakla bekliyorum :D acik ara favorim olan bir sarki var :D bakalim kimin elinde kalacak :A
Tabii ki, senin inisiyatifin illa öyle kullanmak zorunda değilsin. :D

Aynen bende merak ediyorum, birde telif sorunu olmaz 90'lı yılların şarkılarında. :Z

Tabii ki, senin inisiyatifin illa öyle kullanmak zorunda değilsin. :D

Aynen bende merak ediyorum, birde telif sorunu olmaz 90'lı yılların şarkılarında. :Z
:Zheyecanlandim :D sarki secme zamani olamayacam buyuk olasilikla. en heyacanli kismi kaciracam :D tam 21 de kacamak yapip 2 dakikaligina konuya bakabilirim belki :A

Kaçamak yapmanı bekliyorum o zaman. :A En trajedili kısmı es geçme. :F
Bol kalabalik bir ortamda olacam, artik bir bahaneyle baska bir yere gecerim yine kendim yarissaydim ne paylasirdim öyle bir video paylasip kacarim :D
sigarada icmiyozki o bahaneyle balkona gitsek :A
ben genelde istemsizce gülumserim forumdaki yazilari okuyunca, bu aralar cok dikkat cekiyorum oyuden telefonu elime almak istemiyorum :D
eve dönuncede tek tek bakip yorumlarim

Bol kalabalik bir ortamda olacam, artik bir bahaneyle baska bir yere gecerim yine kendim yarissaydim ne paylasirdim öyle bir video paylasip kacarim :D
sigarada icmiyozki o bahaneyle balkona gitsek :A
ben genelde istemsizce gülumserim forumdaki yazilari okuyunca, bu aralar cok dikkat cekiyorum oyuden telefonu elime almak istemiyorum :D
eve dönuncede tek tek bakip yorumlarim
İyi ki içmiyorsun, sigara içenleri hiç sevmem. :A O bende de oluyor, otobüste falan gülünce insanlar bakıyor ama pek aldırış etmiyorum açıkcası. :A

Kalabalik demisken, isvecceye türkce kazandirdigimiz bir kelimedir kalabalik kelimesi tabi onlar ı harfini bilmedikleri icin sonunu lik diye söylerler :A

İyi ki içmiyorsun, sigara içenleri hiç sevmem. :A O bende de oluyor, otobüste falan gülünce insanlar bakıyor ama pek aldırış etmiyorum açıkcası. :A
icki kullaniyormusun peki ? sendemi arada icenlerdensin yoksa ??

Ev işleri yemek işleri bitmiş olur hazır durumda burda olurum galiba cnm bekliyoruz
:Z:Z:Z
Süper o zaman. :Z

Kalabalik demisken, isvecceye türkce kazandirdigimiz bir kelimedir kalabalik kelimesi tabi onlar ı harfini bilmedikleri icin sonunu lik diye söylerler :A

icki kullaniyormusun peki ? sendemi arada icenlerdensin yoksa ??
Yok ben içki de içmem çok çok nadiren o da bardakla falan, şişe bitirmişliğim yok. :F

Süper o zaman. :Z

Yok ben içki de içmem çok çok nadiren o da bardakla falan, şişe bitirmişliğim yok. :F
IYY sonucta agzina almisligin var.
icki icenleri hic sevmem (forumdakiler haric 😛 ) burda kiminle samimiysem hepsinin malesef o kötu aliskanligi var.