Youtubeden 90li şarkılar yaz hareketli yada slow hangisi terciğinse yaz liste gelir. bazen aklımıza gelmeyen ama aslında çok beğendiğimiz şarkılara denk geliyoruz.Çok kararsız kaldım. Benim gibi hala şarkısını seçmeyen vardır eminim
Youtubeden 90li şarkılar yaz hareketli yada slow hangisi terciğinse yaz liste gelir. bazen aklımıza gelmeyen ama aslında çok beğendiğimiz şarkılara denk geliyoruz.Çok kararsız kaldım. Benim gibi hala şarkısını seçmeyen vardır eminim
Oradan bakınca daha çok karıştıYoutubeden 90li şarkılar yaz hareketli yada slow hangisi terciğinse yaz liste gelir. bazen aklımıza gelmeyen ama aslında çok beğendiğimiz şarkılara denk geliyoruz.
Merakla bekliyorum şarkınıOradan bakınca daha çok karıştı
Ev işleri yemek işleri bitmiş olur hazır durumda burda olurum galiba cnm bekliyoruzArkadaşlar şarkı seçimleri bu akşam 21.00'da haberiniz olsun.
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @Ahmad @EFE UYSAL @Harunnn60 @FaJi
Tabii ki, senin inisiyatifin illa öyle kullanmak zorunda değilsin.@mrt-06 puanlama olarak normal juri gibi verme hakkimizda var demi ? yani 1den 14'e kadar, ve ayni anda kac kisiye ayni puan veriliyor ?
90lar konseptinide merakla bekliyorum acik ara favorim olan bir sarki var bakalim kimin elinde kalacak
heyecanlandim sarki secme zamani olamayacam buyuk olasilikla. en heyacanli kismi kaciracam tam 21 de kacamak yapip 2 dakikaligina konuya bakabilirim belkiTabii ki, senin inisiyatifin illa öyle kullanmak zorunda değilsin.
Aynen bende merak ediyorum, birde telif sorunu olmaz 90'lı yılların şarkılarında.
Kaçamak yapmanı bekliyorum o zaman. En trajedili kısmı es geçme.heyecanlandim sarki secme zamani olamayacam buyuk olasilikla. en heyacanli kismi kaciracam tam 21 de kacamak yapip 2 dakikaligina konuya bakabilirim belki
Bol kalabalik bir ortamda olacam, artik bir bahaneyle baska bir yere gecerim yine kendim yarissaydim ne paylasirdim öyle bir video paylasip kacarimKaçamak yapmanı bekliyorum o zaman. En trajedili kısmı es geçme.
İyi ki içmiyorsun, sigara içenleri hiç sevmem. O bende de oluyor, otobüste falan gülünce insanlar bakıyor ama pek aldırış etmiyorum açıkcası.Bol kalabalik bir ortamda olacam, artik bir bahaneyle baska bir yere gecerim yine kendim yarissaydim ne paylasirdim öyle bir video paylasip kacarim
sigarada icmiyozki o bahaneyle balkona gitsek
ben genelde istemsizce gülumserim forumdaki yazilari okuyunca, bu aralar cok dikkat cekiyorum oyuden telefonu elime almak istemiyorum
eve dönuncede tek tek bakip yorumlarim
icki kullaniyormusun peki ? sendemi arada icenlerdensin yoksa ??İyi ki içmiyorsun, sigara içenleri hiç sevmem. O bende de oluyor, otobüste falan gülünce insanlar bakıyor ama pek aldırış etmiyorum açıkcası.
Süper o zaman.Ev işleri yemek işleri bitmiş olur hazır durumda burda olurum galiba cnm bekliyoruz
Yok ben içki de içmem çok çok nadiren o da bardakla falan, şişe bitirmişliğim yok.Kalabalik demisken, isvecceye türkce kazandirdigimiz bir kelimedir kalabalik kelimesi tabi onlar ı harfini bilmedikleri icin sonunu lik diye söylerler
icki kullaniyormusun peki ? sendemi arada icenlerdensin yoksa ??
IYY sonucta agzina almisligin var.Süper o zaman.
Yok ben içki de içmem çok çok nadiren o da bardakla falan, şişe bitirmişliğim yok.
Yok bu sefer aklımda bir Türk şarkısı var.ingilizce ?
tüh bu kez yabanci muzik benden iyi puan alır 90lı yıllardaki slowları çok severimYok bu sefer aklımda bir Türk şarkısı var.
Shakira azıcık daha 90'lara kaydırsaydı olabilirdi.tüh bu kez yabanci muzik benden iyi puan alır 90lı yıllardaki slowları çok severim
yani Shakiradan baska yabanci muziklerin sende sansi yok anladikShakira azıcık daha 90'lara kaydırsaydı olabilirdi.