Aynen sen zaten Shakira'yı seviyorsun onu anladım.yani Shakiradan baska yabanci muziklerin sende sansi yok anladik![]()
Aynen sen zaten Shakira'yı seviyorsun onu anladım.yani Shakiradan baska yabanci muziklerin sende sansi yok anladik![]()
evetAynen sen zaten Shakira'yı seviyorsun onu anladım.![]()
Bakalım ben bi seveceğini düşünüyorum. Böyle aaa eskiden çok dinlerdik diyeceksin.evettürkcede iyi bir slow ile gelirsen iyi puani kaparsin
![]()
acaba nekadar eskiden malum cocuktum ozamanlarBakalım ben bi seveceğini düşünüyorum. Böyle aaa eskiden çok dinlerdik diyeceksin.![]()
hala o bombaysa hakkatten bomba21'de büyük bombam ile buradayım.![]()
Hatırlarsın eminim.acaba nekadar eskiden malum cocuktum ozamanlarama 2000 li yillarin baslarinda dinlemeye baslamista olabilirim
![]()
acaba nekadar eskiden malum cocuktum ozamanlarama 2000 li yillarin baslarinda dinlemeye baslamista olabilirim
hala o bombaysa hakkatten bomba![]()
hayda , sen 5ten inmezsinde fazlada beklentin olmasin yaniTam puan vermeyeni asarım keserim o derece.![]()
senin dünyadan haberin yokHatırlarsın eminim.
Sen yarışıyor musun burada?![]()
hayda , sen 5ten inmezsinde fazlada beklentin olmasin yani![]()
öylede ama cok cok sevdigim sarki varsa biraz farki olsun demi ? illaki fark olsun ikinciyleZaten birden fazla isme tam puan verme hakkın var ben beklentiye girdim.![]()
Kendisi ikinci baş jürimiz olur.senin dünyadan haberin yok
@mrt-06 nekadar yarismadan habersiz yarismacilarin varmis
@EFE UYSAL dan sonra ikinci vaka
evet yarisiyom Binnaz sarkisiyla gelecem![]()
Aaa o bizim İsveç Kraliçemiz öyle deme Atacan'ımmKendisi ikinci baş jürimiz olur.@Harunnn60
öyle bir dizide bana yer vermenizi istemem
Belki dizinin sonunda kazanan sen olacaksın bence hemen kestirip atma.öyle bir dizide bana yer vermenizi istemembeni karistirmayin baskalarinin iliskilerine
gerci baya icinde sayilirim![]()
Canım ben hala seçimime tam karar veremedim yaBelki dizinin sonunda kazanan sen olacaksın bence hemen kestirip atma.
@Bully GS maçına dalıp burayı unutma canım saat tam 9'da.![]()
Aynen alternatif çok ama çok da uzun bir seçim aralığı yok yarın 12.00'a kadar belirlemen lazım, sen bilirsin.Canım ben hala seçimime tam karar veremedim yaÇok alternatif var aslında, insanların seçimlerine bir baksam da ona göre mi şey etsem diyorum, ya da hiç riske girmesek mi
![]()
düzeyli ilişkimizi düzensizleştirmeye çalışıyor pis codminöyle bir dizide bana yer vermenizi istemembeni karistirmayin baskalarinin iliskilerine
gerci baya icinde sayilirim![]()